Зачинено Соня Кенді

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Глебасик Капоне

Шановний гравець
Реєстрування
27 Бер 2024
Дописи
111
Реакції
43
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Соня Кенді
  2. Особистий нікнейм: Глебасик Капоне
  3. Суть скарги: я подав вчора скаргу на працівників поліції але адміністратор не видав покарання по моему відеодоказу хоча там повна ситуація іншого відеодоказу в мене не має, тому прошу винести вердикт по тому відеодоказу.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/dm-без-причини.223396/
  5. Дата походженн 28.10.2024

Останнє редагування модератором:

Соня Кенді

КА | Західна Україна♡
Куратор Адміністрації
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
796
Реакції
568
Бали
153
Вітаю, шановний гравець!
На вашому відеодоказі не повна ситуація,можливо ви до цього під'їжджали до працівників Поліції та провокували тому скарга була відхилена
Очікуйте відповіді від ГА,ЗГА

Глебасик Капоне

Шановний гравець
Реєстрування
27 Бер 2024
Дописи
111
Реакції
43
Бали
31
Вітаю, шановний гравець!
На вашому відеодоказі не повна ситуація,можливо ви до цього під'їжджали до працівників Поліції та провокували тому скарга була відхилена
Очікуйте відповіді від ГА,ЗГА
Капец, якщо би я провокував б то вони б одразу б тулили мене а так вони почали тільки коли я намагався домогти іншому гравцеві. І де я вам найду інший відеодоказ я ж не катаюсь постійно з фрапсом я його вмикаю коли розумію що можливі порушення від іншогих гравців

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

На вашому відеодоказі не видно повної ситуації, адміністратор може відхилити скаргу якщо є підозра на провокативні дії з вашого боку, створіть нову скаргу надавши відео де видно початок конфліктної ситуації.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі