Відмовлено Соня Кєллін

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
19 Жов 2025
Дописи
58
Реакції
96
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Жан Ескобар
2. Нікнейм адміністратора: Соня Кєллін
3. Суть скарги: Скарга
Мені було видано мут за пунктом «Неповажне ставлення до гравців».

Прошу переглянути дане покарання, оскільки в ситуації, що склалася, не було неповажного ставлення або приниження честі й гідності гравця.

На відео зафіксовано момент, коли інший гравець взламував моє авто без RP-взаємодії при власникові, що заборонено правилами сервера. Після цього я сіла в авто та в RP-формі запитала: «що ти робиш?», вказавши на те, що бачу факт взлому! Це нейтральна RP-комунікація, без образ і приниження.
.Я чітко дала зрозуміти, що автомобіль є моєю власністю і що власник знаходиться поруч. Моє звернення було спрямоване на з’ясування ситуації та припинення дій, які я спостерігала.

Образ, погроз або агресії з мого боку не було, тому дану ситуацію не можна вважати порушенням правила про неповажне ставлення до гравців.

Мої слова були частиною RP-ситуації, спрямовані на з’ясування подій у грі, без образ, приниження чи неповажного тону

Вважаю, що в даному випадку відсутній склад порушення пункту «Неповажне ставлення до гравців», тому прошу скасувати або переглянути видане покарання.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тут
5. Дата порушення: 03.01.2026

Святогор Подільський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Січ 2025
Дописи
1,159
Реакції
698
Бали
198
Вітаю,
Переглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
Покарання видано доцільно.
Взлом Вашого особистого автомобіля не дозволяє Вам неповажно звертатись до гравця в такому вираженні.

|ВІДМОВЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі