Розглянуто Соня Хелл / Не згідний з рішенням адміністраторів!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ігор Ронський

02 | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
593
Реакції
253
Бали
68
Адреса
Чумацький шлях — спіральна галактика
Веб-сайт
www.youtube.com
1. Нікнейм гравця: Соня Хелл
2. Особистий нікнейм: Ігор Ронський
3. Суть скарги: Не згідний з рішенням адміністраторів! Я не розумію, що у вас в адмін складі твориться і чому ваші відповіді такі безглузді і не компетентні!
Адміністратори це лице проекту і зараз воно таке собі (не про всіх адмінів) Дуже дивні вердикти, не хочу писати про якийсь блат! Думаю, що дані адміністратори втомились і потребують відпочинку.

?Адміністратор Владюша Стоун вердикт: Скарга без тайм кодів. Докази тривали 2хв.14сек. цих 14 сек. дійсно для вас такі принципові?
?Адміністратор Ігорьок вердикт: Скарга без тайм кодів. Докази тривали менше 2хв, але чи не знає правил або халатно розглядав скаргу! І цей адміністратор ЗГС неоф.
?Адміністратор Соня вердикт:
По вам почали стріляти коли ви не були в зз. Дякую, що нагадали я це і так знаю але вбили на території ЗЗ!

Докази (скріншот/відео):
Дата порушення: 28.10.2023
bandicam 2023-10-28 23-53-00-017.jpg

bandicam 2023-10-28 19-58-38-373.jpg

bandicam 2023-10-28 15-41-01-943.jpg

Владислав Кєлліні

ГС Неоф | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Сер 2022
Дописи
4,115
Реакції
1,028
Бали
253
Вітаю, хочу Вам пояснити. Відео йде більше 2 хвилин та без тайм кодів, навіть якщо відео йде 2 хвилини та 1 секунду, скарга не підлягає розгляду.

Щодо відповіді Ігорька Акито, з ним провів бесіду, якщо відео йде рівно 2 хвилини то скарга підлягає розгляду.

Щодо відповіді Соні Хелл, стріляти по Вам почали не в зеленій зоні, гравець знав хто сидить в машині ще з початку відео, тому на мою думку відповідь надана правильно.

Очікуйте рішення ГА/ЗГА

Ігор Ронський

02 | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
593
Реакції
253
Бали
68
Адреса
Чумацький шлях — спіральна галактика
Веб-сайт
www.youtube.com
На рахунок довжини відео погоджуюсь правила є правила і не думав, що це так важливо для вас.
Стосовно знав не знав суті не міняє бо вбивство було скоєно на території "Зеленої Зони" як на мене правила одні для всіх і ніде не прописано, що якщо ти відкриваєш вогонь не в ЗЗ то потім і в ЗЗ можна вбивати і це не порушення. Факт в тому, що місце смерті персонажа в ЗЗ. Я не зовсім розумію для чого тут дискусії на цю тему є правила.

Микита Базанюк

Активний
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
275
Реакції
94
Бали
48
Вік
26
Повністю згоден! Декілька Адміністраторів, на мою думку, на цьому проєкті не протрібно. Коли в репорт пишеш "допоможіть" одразу відповідають - "Уточніть ваше питання більш детальніше". Або якщо в тебе стріляють ти пишеш в репорт "дмят" адміністрація пише "якщо у вас є докази - зверніть на форум" або вони просто тепаються і гравець перестає вбивати. Якщо так подумати, то більше людей відкидують саме по жалобам на форумі. Тоді запитання: навіщо потрібна адміністрація в грі? якщо можна поставити слідкуючих за жалобами на форумі і сняти остальну адміністрацію. Скарга була розглянута коли на відео меньше 30 секунд. жалоба меньше 30сек жалоба2 жалоба3 жалоба4 жалоба5 і таких скарг можна знайти дуже багато.
1698579158963.png
1698579172999.png
1698579115123.png

Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
2,062
Реакції
1,234
Бали
253
Вітаю!

Переглянувши Вашу скаргу - виношу вердикт:
З адміністраторами буде проведена бесіда щодо розгляду скарг. І винесення вердикту до них.
Також скарги будуть перерозглянуті.

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі