Відмовлено Соня кенді заблокувала без причин на 30 днів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан_Гуменюк

Новий гравець
Реєстрування
14 Жов 2022
Дописи
4
Реакції
1
Бали
6
Соня кенді, заблокувала мене, за образу адміністрації, в мене єсть докажи що цього не було, в 12.32 я викликав адміністратора прийшла тіна миколаївна, я в ней питав як виключити музику яка грає 24/7 вера Сердючка, вона сказала не як, я говорю ну можна якось виключить ви повинні знати, потім я почав другій діалог, я їй сказав чого другі адміністратори, спавняца там де ручки для крафта, вона сказала що я можу зробити, потом я начал розказувати чого ви не чого не можете зробити з цім, ви же адміністратор ви можете щось зробити, а у відповідь чую тільки, до мене які питання. В мене єсть фото коли це сталось, і фото коли мене заблокували, я не як міг ображати адміністратора бо в мене був мут і я не міг не писати не говорити, допоможіть мені, мене заблокувала на 31 день в я купив собі преміум на 14 днім, і що мені зараз робити, я прошу розглянути мою анкету, І розблокувати мене бо з моєї сторони не чого поганого не було.

Вкладення

• IMG_0429.jpeg
    IMG_0429.jpeg
    1 Mб · Перегляди: 61
  • IMG_0430.jpeg
    IMG_0430.jpeg
    1.1 Mб · Перегляди: 58

Богдан_Гуменюк

Новий гравець
Реєстрування
14 Жов 2022
Дописи
4
Реакції
1
Бали
6
я був заблокований, в голосовому чате і в звичайно чате 180 хвилин, а пройшло тільки 2.5 год, я не як не міг не кого образити, і наступні 1.5 год, я грам з мут блок, і це тоже доказ.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
7,376
Реакції
4,880
Бали
254
Вітаю

По перше скарга не по формі, по друге адміністратори надали докази ваших прямих образ, ви ображали адміністрацію словами "п***аси" "рахіти" , "овца тупа" і так далі, оскарженню не підлягає, відбувайте повний термін покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі