Богдан_Гуменюк
Новий гравець
- Реєстрування
- 14 Жов 2022
- Дописи
- 4
- Реакції
- 1
- Бали
- 6
Соня кенді, заблокувала мене, за образу адміністрації, в мене єсть докажи що цього не було, в 12.32 я викликав адміністратора прийшла тіна миколаївна, я в ней питав як виключити музику яка грає 24/7 вера Сердючка, вона сказала не як, я говорю ну можна якось виключить ви повинні знати, потім я почав другій діалог, я їй сказав чого другі адміністратори, спавняца там де ручки для крафта, вона сказала що я можу зробити, потом я начал розказувати чого ви не чого не можете зробити з цім, ви же адміністратор ви можете щось зробити, а у відповідь чую тільки, до мене які питання. В мене єсть фото коли це сталось, і фото коли мене заблокували, я не як міг ображати адміністратора бо в мене був мут і я не міг не писати не говорити, допоможіть мені, мене заблокувала на 31 день в я купив собі преміум на 14 днім, і що мені зараз робити, я прошу розглянути мою анкету, І розблокувати мене бо з моєї сторони не чого поганого не було, а якщо було придоставте мені докажи, даже якщо я ображав то мені поставили мут на 180 хвилин, а останні 2 години я грав, а потім мене чогось заблокували по причині образа, а я в цей момент уже не міг говорити бо стояв мут,