Розглянуто Софія Барбара, Джеймс Вальтер /// Некомпетенстність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Aртем Литвин

СБУ /// 01
Реєстрування
3 Жов 2022
Дописи
370
Реакції
293
Бали
83
  1. Нікнейм лідера/заступника: Софія Барбара, Джеймс Вальтер
  2. Особистий нікнейм: Артем Литвин
  3. Суть скарги: Почнемо з того що пані Барбара разом з паном Вальтером вирішили зробити облаву на ЦР, але я не згоден з тим, що підрозділи АКПП та УПП повинні в цьому брати участь, бо цим повинні займатися ГСУ та КОРД.
    Я підійшов до пані Барбари та сказав їй про це, вона зі мною погодилася та відпустила до ГУ *Тик*
    Коли вже я та ще два співробітники, які є у підрозділі АКПП, пан Вальтер написав щоб ми поверталися в колонну, я це оскаржив, бо сама Барбара підтвердила що я "неповноцінний співробітник" і що це не в моїй компетентності.
    Потім мені почали розповідати про те, що задача АКПП навчити мене робити облави, але інструктора АКПП з нами не було, да і взагалі цьому навчають інструктори КОРД, яких також з нами не було.
    Як підсумок, я та Розинський отримали догани за некомпетентність та невиконання наказу.
    Де вони побачили в мені та Розинському некомпетентну особу я не знаю, бо на мою думку бійці АКПП та УПП не повинні брати участь в облаві на ЦР, бо це не в компетенції наших підрозділів.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): *Відео підтвердження того що я можу бути вільним та те що я неповноцінний співпробітник* *Скріни переписки у фракційній рації*
  5. Дата походження: 07.04.2024
    Прошу якщо я все таки правий, зняти мені та Розинському догану.

Мія Моралес

вільна людина
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
457
Реакції
387
Бали
68
Вітаю! Генерал НПУ м.Дніпро Софія Барбара
Мій заступник Джеймс Вальтер
вирішив зробити облаву на ЦР разом зі СБУ м.Києва, але ви до мене підішли і сказавши: "Що потрібно провести лекцію" та " Цим займаєтьмя не АКПП і не УПП , а інші підрозділи". Але що саме цікаве, на задньому фоні було чутно голос який вам підсказував що сказати, тобто ви вже в той момент не то що підрозділи деякі не займаються, а самі не хотіли на облаву. Хоча самі казали що у вас є досвід а потім "Я ще не всі іспити здав". Я вас відправила на ГУ, не знавши що нас буде у висновку 3 людини, тому ми вас знову покликали на те саме місце. На початку я промовила: "Як приїдем до СБУ м.Києва, розповімо лекцію". А також подивитися і запомнити деякі на облаві деталі вам б не помішало. Ви порушили статут а саме: Розділ 3 п.6,8. Тому було видано догани.

Aртем Литвин

СБУ /// 01
Реєстрування
3 Жов 2022
Дописи
370
Реакції
293
Бали
83
Вітаю! Генерал НПУ м.Дніпро Софія Барбара
Мій заступник Джеймс Вальтер
вирішив зробити облаву на ЦР разом зі СБУ м.Києва, але ви до мене підішли і сказавши: "Що потрібно провести лекцію" та " Цим займаєтьмя не АКПП і не УПП , а інші підрозділи". Але що саме цікаве, на задньому фоні було чутно голос який вам підсказував що сказати, тобто ви вже в той момент не то що підрозділи деякі не займаються, а самі не хотіли на облаву. Хоча самі казали що у вас є досвід а потім "Я ще не всі іспити здав". Я вас відправила на ГУ, не знавши що нас буде у висновку 3 людини, тому ми вас знову покликали на те саме місце. На початку я промовила: "Як приїдем до СБУ м.Києва, розповімо лекцію". А також подивитися і запомнити деякі на облаві деталі вам б не помішало. Ви порушили статут а саме: Розділ 3 п.6,8. Тому було видано догани.
Пані Барбара, а де ви в мене побачили порушення субординації? Вальтер писав про некомпетентність та невиконання наказу. Я б хотів почути від вас де він побачив в мені некомпетентність, а ви, субординацію.

Стосовно того що мені підсказували що мені сказати, мені могли просто нагадати, бо перед тим як до вас підійти, я з "кимось на задньому фоні" обговорювали те, як вам задати ці питання.

Далі, щодо трьох співробітників, пан Розинський під'їхав впритул до вас та також повідомив про те що він "неповноцінний", а щодо третього, я взагалі на початку не знав що він з нами, бо коли я сів в авто, я відійшов на деякий час, а коли прийшов, то він вже сидів разом з нами.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі