Розглянуто Софія Барбара | Звільнення та видача доган без причини | Non rp / МГ від лідера, неадекватна поведінка до складу/адміністрації | Злив конфи в Telegram

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максім Ломбардо

Адміністратор | 02 Server | 4lvl
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
460
Реакції
575
Бали
98
  1. Нікнейм лідера/заступника: Софія Барбара
  2. Особистий нікнейм: Максім Котигорошко
  3. Суть скарги: Довго думав над тим, щоб порадитись з адміністрацією на рахунок масових порушень від лідера, але ніхто з адміністрації не хотів мене вислухати/відповідати, і вчора наступив крах мого терпіння та мене звільнили буквально без причини незважаючи на те, що я буквально тягнув фракцію по активу... Хочу побачити в цьому розділі док-ву про мої порушення які були озвучені заступником Джеймсом Вальтером з тайм кодами і щоб це всі побачили( його в скарзі не згадую бо він адекватно ставився до мене та поважає) . Також хочу скинути порушення від Софії Барбари, тому що мені набридло слухати її погрози доганами та неадекватною поведінкою незрозуміло чого, в цій скарзі будуть описані порушення, де видно НонРП, неадекватну поведінку до складу, погроженю видачі доган, МГ, ну і вишенькою на торті - злив тг конфи та образа/оск адміністратора
  4. Перше відео неадекватної поведінки та погроз:
    - можливо ви скажете, та то фігня і так далі, а я вам відповім, це буквально повсякдений образ спілкування, так спілкується з складом. Спілкувались з колегою - ну на відео самі побачите.
  5. Друге відео це буквально МГ але, ви можете побачити, що була надана відповідь на моє запитання, АЛЕ відповідь не аргументуюча - мені в РП чат погрожують доганою за "бед-копство", при цьому нічого не доказавши. Тайм код від 3:25
  6. Третє відео я вважаю більш серйозним порушенням ніж МГ, тому що там можна попутати чати а тут, вже базові правила серверу порушуються такі як НонРП, і це не сержант якись там наприклад а реально високий ранг:
    При моїй рекомендації зайти в будівлю і не наражати на небезпеку себе, вирішили захищати територію, все правильно,
    АЛЕ після того як її вбили в чаті з'являється надпис від Софії, цитую: "КОД-3". Тут я був трохи здивований якщо чесно, тому що склад все ж таки бере приклад з лідера і як говориться, який лідер - така фракція.
  7. Четверте відео, коментувати важко, але вважаю це за грубим порушенням і хочу сказати, що на місці адміністратора Миколи Шевчука, мені дійсно прикро про таке ставлення лідера до адміністрації, все ж таки не він винен що склад не зібраний..
    це також підходить як підтвердження до першого відео щодо такого "адекватного відношенню" буквально до кожного, хто знаходиться в фракції...

П'яте відео, не менш серйозніше ніж попереднє, але показувати по демонстрації ТГ-канал Лідерів фракцій, це як на мене нонсенс і зняття, плюс додаємо власні переписки де лідер мене "рекомендує на посаду" та при всіх хто були в голосовому каналі показує це на демонстрації який я такий, тощо...
  8. Також хочу зауважити, що мене звільнили за хабарі як я зрозумів, тут на фрапсі буде видно це, АЛЕ з такої точки зору, як вони можуть видати догану по РП як це зробив Вальтер, бо на фрапсі видно як я це все шептав людині на вушко + не було зафіксовано НАДАННЯ хабаря посадовій особі... А тільки пропозиції через "/me шепнув на вушко". Тому це перший нюанс, а другий - це те що я почув від Вальтера що друга догана ще буцімто одна взятка якої я навіть не побачив в таблиці ЗЧС. Відео звільнення -
  9. Єдине з чим я дійсно згоден - це за АФК фарм ЗП догана, а можна і дати попередження(усне), так я признаюся, що був в афк около 10 хв, але ці 2 догани які описав вище - були лишніми.
  10. Впринципі це все, хочу побачити чесне вирішення цього питання та проблеми від ЗГС та ГС держ.орг
  11. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  12. Перше відео неадекватної поведінки до складу -
  13. Друге відео МГ та погроза доганою:
    Тайм-код 3:25
  14. Третє відео НонРП/написання в фракційний чат після смерті:
  15. Четверте відео неадекватної поведінки та оска адміністрації:
  16. П'яте відео зливу ТГ каналу лідерів фракцій, та порушення моєї приватності:
  17. Шосте відео, доказ мого звільнення про яке я описав детльно вище: https://www.youtube.com/watch?v=rOrGjIM5Mb4
  18. Дата походження: 04.04

Микита Стернюк

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
1,703
Реакції
1,046
Бали
213
Вітаю

Лідер отримає покарання за порушення правил серверу, а саме MG(mute 20 хв), NonRP(jail 40хв)

А також 2 догани та попередження на посаді за інші порушення(та порушення правил проєкту описані вище), а саме некоректне спілкування зі складом, некоректне спілкування з адміністрацією, порушення правил проєкту 10.4, упередження ставлення

Також, вас буде поновлено в організацію з 1 доганою та знято ЧС

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі