Зачинено Софія Діпер|Безпідставне затримання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джеймс Вальтер

Поважний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
301
Реакції
172
Бали
88
  1. Нікнейм гравця: Софія Діпер
  2. Особистий нікнейм: Джеймс Вальтер
  3. Суть скарги: Я бігав навколо ДСНС, саме не на территорії, а навколо, бо йде урок і нема що робити, просто бігав, співробітники ДСНС почали цілитися на мене і казали що зараз розстріляють... потім вони викликали співробітників СБУ, і мені видали розшук 1.13 і 1.8, прошу докази самого мого порушення.
  4. Докази (скріншот/відео): В чаті ви можете побачити саму причатність до того що мене посадили в КПЗ, тому прошу у полковників або генерала предоставити відео|фото фіксацію.
  5. Дата порушення:27.11.2023

Мія Моралес

вільна людина
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
463
Реакції
392
Бали
68
Хочу замітити, шо мене викликали два раза, значить ти щось порушував. Також там де ти біг, була жовта зона , довго там перебувати не можно.. Працівники ДСНС попросили покинути зону ти не прислухався..

Джеймс Вальтер

Поважний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
301
Реакції
172
Бали
88
Хочу замітити, шо мене викликали два раза, значить ти щось порушував. Також там де ти біг, була жовта зона , довго там перебувати не можно.. Працівники ДСНС попросили покинути зону ти не прислухався..
Так раз таки прошу докази того що я не підкорювався, бо я коли покидав вони перекривали дорогу автомобілем і казали шо не відпустять мене. А там де я біг то не жовта зона, суть в тому що я прошу фіксацію мого порушення якщо воно є, за що стаття 1.13 якщо у мене навіть зброї вогнепальної нема?

Микола Богданов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
321
Реакції
341
Бали
68
Переглянувши вашу скаргу прийшов до рішення
Недостатньо доказів порушення з боку гравця Софія Діпер
Щоб таких ситуацій не відбувалося - ведіть відеофіксацію порушення
Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі