Відмовлено "Соціалістична партія аграріїв України" | Кандидат: Євген Шмідт

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євген Шмідт♔

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
600
Реакції
284
Бали
68
ID6yQVMuqMDu4Ann_o6ofd_xxKDVw27wIpi9jGOOuRRI2uu4EIAPmIEqYjyat791FmaPu2r2Ok5jXHVlJR0SszWX8Auo2bEZXIuQogb2AUBeipyfWwYgemjbVOqJqRFDx0ITPDQKjEGuOREgRIESNv0
1715259635183.png

“СОЦІАЛІСТИЧНА ПАРТІЯ АГРАРІЇВ УКРАЇНИ”
Ідеологія: Соціалізм

• Підтримка аграріїв України
  • Заборона продажу української землі
  • Підвищення рівня життя селян
Керівництво партії:
Засновник - Євген Шмідт
Перший помічник засновника партії - Владислав Уткін
Куратор партії - Вадім Добрий

Кандидати:
Кандидат на пост Президента - Євген Шмідт
Кандидат на пост прем’єр-міністра - Владислав Уткін
Кандидат на голову ВРУ - Вакантно
Кандидат на радника Президента - Вадім Добрий

Умови вступу до партії:
  1. Проживання на території України - 6 років
  2. Членський збір у розмірі - 30.000 гривень
  3. Бути компетентним, чесним, працьовитим. Мати вміння працювати в команді

Цілі партії:
  • В першу чергу, політична партія буде направлена на розвиток сільського господарства та аграріїв нашої країні, оскільки зробивши певні дослідження, моя команда прийшла до висновку, що люди зовсім не зацікавлені в роботі на землі, а оскільки Україна є однією з лідерів країн по експорту сільськогосподарських культур, люди самі повинні виявити бажання працювати на землі.
  • Посилення фінансування робітників, які мають офіційне працевлаштування на державних сільськогосподарських організаціях.
  • Встановлення гідних цін продаж на сільськогосподарських культури задля запобігання фактору продажу фермерськими господарствами у “темну”, тобто за готівко та подальшого виведення коштів у закордонні капітали.

Напрями роботи партії:
  • Підтримка громадян проживаючих у сільській місцевості
  • Анулювання закону “ Про продаж землі”
  • Підтримка ЗСУ
  • Винищення в цілому корупції в країні
  • Збереження української землі у власності людей та аграріїв

Ідеї для реформ:
  • Система підтримки громадян:
    • Громадяни, які на протязі 25+ років проживали на територію України, сплачуючи податки та збагачуючи бюджет нашої країни, а зараз переїхали до сільської місцини та почали працювати на землі та займатися вирощуванням сільськогосподарських культури будуть регулярно отримувати надбавки до місячної пенсійної виплати.
  • Боротьба з корупцією:
    • Буде проведено ретельне та детальна перевірка всіх державних організацій задля виявлення недобросовісних співробітників, які в досить нелегкий час дозволяють собі збагачувати свої кишені за рахунок звичайних громадян.
  • Покращення економічного становища країни:
    • Завдяки збільшенню кількості зацікавлених аграріїв нашої країни, які почнуть залишати свої кошти в країні сплачуючи податки, ми можемо збільшити державний бюджет країни, чим піднімемо економічний стан нашої країни.
  • Реформа охорони здоров’я:
    • Покращення в реформі охорони здоров'я можуть включати розширення доступу до медичних послуг для всіх громадян, підвищення якості медичної допомоги і зниження витрат на охорону здоров'я. Це може досягатися шляхом впровадження ефективних програм профілактики захворювань, поліпшення інфраструктури охорони здоров'я та оптимізації системи страхування або фінансування охорони здоров'я.

Контактні дані керівників партії:
Євген Шмідт:
((Телеграм - Shmidt20 ))
((Discord - evgeniipanfilov ))

Владислав Уткін:
((Телеграм - IkametMersin ))
((Discord - vladyslav_utkin ))

Посилання на автобіографію кандидата на посаду Президенти: ** ТУТ **

Дмитро Мінур

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
14 Лис 2023
Дописи
1,731
Реакції
1,308
Бали
253
Відсутня пожертва в розмірі 1.000.000 гривень, в фонд "Будуємо Україну Разом"
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі