- Реєстрування
- 5 Тра 2023
- Дописи
- 600
- Реакції
- 284
- Бали
- 68
“СОЦІАЛІСТИЧНА ПАРТІЯ АГРАРІЇВ УКРАЇНИ”
Ідеологія: Соціалізм- Підтримка аграріїв України
- Заборона продажу української землі
- Підвищення рівня життя селян
Засновник - Євген Шмідт
Перший помічник засновника партії - Владислав Уткін
Куратор партії - Вадім Добрий
Учасники партії:
- Руслан Поляков
- Мері Шмідт
- Олександр Кетсу
- Павло Подільський
- Максим Миколайович
- Кіріл Неон
- Ігор Маккалістер
- Максим Ушаков
- Марян Комар
- Артур Дарк
- Остап Мерффи
Кандидати:
Кандидат на пост Президента - Євген Шмідт
Кандидат на пост прем’єр-міністра - Владислав Уткін
Кандидат на голову ВРУ - Вакантно
Кандидат на радника Президента - Вадім Добрий
Умови вступу до партії:
- Проживання на території України - 4 років
- Членський збір у розмірі - 50.000 гривень
- Бути компетентним, чесним, працьовитим. Мати вміння працювати в команді
Цілі партії:
- В першу чергу, політична партія буде направлена на розвиток сільського господарства та аграріїв нашої країні, оскільки зробивши певні дослідження, моя команда прийшла до висновку, що люди зовсім не зацікавлені в роботі на землі, а оскільки Україна є однією з лідерів країн по експорту сільськогосподарських культур, люди самі повинні виявити бажання працювати на землі.
- Посилення фінансування робітників, які мають офіційне працевлаштування на державних сільськогосподарських організаціях.
- Встановлення гідних цін продаж на сільськогосподарських культури задля запобігання фактору продажу фермерськими господарствами у “темну”, тобто за готівко та подальшого виведення коштів у закордонні капітали.
Напрями роботи партії:
- Підтримка громадян проживаючих у сільській місцевості
- Анулювання закону “ Про продаж землі”
- Підтримка ЗСУ
- Винищення в цілому корупції в країні
- Збереження української землі у власності людей та аграріїв
Ідеї для реформ:
- Система підтримки громадян:
- Громадяни, які на протязі 25+ років проживали на територію України, сплачуючи податки та збагачуючи бюджет нашої країни, а зараз переїхали до сільської місцини та почали працювати на землі та займатися вирощуванням сільськогосподарських культури будуть регулярно отримувати надбавки до місячної пенсійної виплати.
- Боротьба з корупцією:
- Буде проведено ретельне та детальна перевірка всіх державних організацій задля виявлення недобросовісних співробітників, які в досить нелегкий час дозволяють собі збагачувати свої кишені за рахунок звичайних громадян.
- Покращення економічного становища країни:
- Завдяки збільшенню кількості зацікавлених аграріїв нашої країни, які почнуть залишати свої кошти в країні сплачуючи податки, ми можемо збільшити державний бюджет країни, чим піднімемо економічний стан нашої країни.
- Реформа охорони здоров’я:
- Покращення в реформі охорони здоров'я можуть включати розширення доступу до медичних послуг для всіх громадян, підвищення якості медичної допомоги і зниження витрат на охорону здоров'я. Це може досягатися шляхом впровадження ефективних програм профілактики захворювань, поліпшення інфраструктури охорони здоров'я та оптимізації системи страхування або фінансування охорони здоров'я.
Контактні дані керівників партії:
Євген Шмідт:
((Телеграм - Shmidt20 ))
((Discord - evgeniipanfilov ))
Владислав Уткін:
((Телеграм - IkametMersin ))
((Discord - vladyslav_utkin ))
Посилання на автобіографію кандидата на посаду Президенти: ** ТУТ **
Посилання на сплату коштів у фонд "Будуємо Україну разом": ** ТУТ **
Останнє редагування: