Відмовлено Специально Для Ярослава Свиридова И Ксенії Київської

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрей007

Козак
Реєстрування
26 Січ 2026
Дописи
56
Реакції
20
Бали
11
1. Ваш нікнейм: 1379
2. Нікнейм адміністратора: На видео
3. Суть скарги: Вот ви говорите опишите коротко ситуацию окей теперь посмотрите как ваша короткая ситуация работает в программе. Почему ми пишем слово ТП или помощь что би нам помогли це ваша работа а не прилететь и в итоге ничего не сделать Видео первое я думаю тайм коди вам не нужни для просмотра 1 минути и 16 секунд так как в цьому видео я как раз писал єто короткое описание проблеми или вопроса. второе видео Далее смотрим кто прилетел из админов в том же вопросе но уже чуть скоротил вопрос и меня пропустила система, но прилетел админ и сказал смотрите на форуме)) теперь вопрос а зачем администратори тогда? и ви еще говорите что не лутают репорти Пане Ярослав?) уж не смешно ли вам це?)
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): предоставил више
5. Дата порушення: 30.05.2026

Ксенія Київська

КА | Чорноморський край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
1,672
Реакції
557
Бали
253
Вітаю.

Згідно з пунктом 4.12 правил сервера, звернення в репорт має бути максимально інформативним та зрозумілим. У разі недостатньої кількості інформації адміністрація має право відмовити у розгляді такого репорту без додаткових пояснень.
- звернення в репорт має бути максимально інформативним та зрозумілим, інакше такий репорт може бути відмовленим без пояснення причини.
Приклад: "Чуєш", "Сюда", тощо - може бути відмовлено.
Якщо опис проблеми не вміщується в одне повідомлення, ви можете коротко вказати суть питання та повідомити, що для повного опису недостатньо символів.
Також звертаємо увагу, що адміністрація не зобов'язана телепортуватися на кожне звернення. Якщо для надання відповіді достатньо текстового пояснення, адміністратор може відповісти без особистої присутності.

Щодо питання про х2 донат - дана інформація публікується в офіційних каналах гри та доступна для самостійного ознайомлення.

Порушень у діях адміністратора не встановлено.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі