Зачинено Спроба арешту біля бази клану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Авраам Гольд

Новий гравець
Реєстрування
18 Лип 2023
Дописи
25
Реакції
4
Бали
3
Нікнейм гравця: Микола Богданов
Особистий нікнейм: Авраам Гольд
Суть: ДМ службовим автомобілем біля бази клану, та без попереджень та будь якої отигроовки почав затримання, біля бази клану. Коли почалась перестрілка почав погрожувати що відлечу та шось таке. Судячи по скіну це не маленький ранг. Якщо в НПУ в такому рангу не знають правил що там взагалі з рядовим скаладом?!
Докази (скріншот/відео): click
Дата порушення: 21.07.2023

Микола Богданов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
321
Реакції
341
Бали
68
Шановна адміністрація, прошу зауважити, що скарга не по формі!

Останнє редагування:

Авраам Гольд

Новий гравець
Реєстрування
18 Лип 2023
Дописи
25
Реакції
4
Бали
3
Шановна адміністрація. Прошу вибачення якшо скарга дійсно не по формі. Надайте будь ласка посилання або роз'яснення як треба робити, перероблю якшо це критично. Та на майбутне буду составляти виключно по формі.

p/s Передивився правила подачі. Бачу що не вірно склав заголовок. Нажаль не можу його відредагувати. Але щоб не флудити поки не буду переписувати. Якщо це криточо, будь ласка повідомте, зроблю як треба.
Дякую за розуміння.

Микола Богданов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
321
Реакції
341
Бали
68
Шановна адміністрація. Прошу вибачення якшо скарга дійсно не по формі. Надайте будь ласка посилання або роз'яснення як треба робити, перероблю якшо це критично. Та на майбутне буду составляти виключно по формі.

p/s Передивився правила подачі. Бачу що не вірно склав заголовок. Нажаль не можу його відредагувати. Але щоб не флудити поки не буду переписувати. Якщо це криточо, будь ласка повідомте, зроблю як треба.
Дякую за розуміння.
Також хочу зауважити що маю право перебувати на бункері якщо в мене погоня за конкретною людиною

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.

Заголовок скарги не по формі.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі