- Реєстрування
- 27 Лип 2022
- Дописи
- 566
- Реакції
- 314
- Бали
- 68
- Нікнейм гравця:Артемка Віталійович
- Особистий нікнейм:Бейлі Овнмазік
- Суть скарги:Спроба злиття клану та гравців,сьогодні гравець Артемка Віталійович подав скаргу у якій вказав що я зловживаю правилами серверу,скаргі які він прикрапив тільки 2 з них відносятся до мене та 1 я оскаржила,то була випадковість,2 на якій я навіть не стріляла,та не повнесла ніякого покарання,за одну дійсно понесла але це було випадково,і я це писала.Що до самої ситуації яка склалась сьогодні,не здається дивним те що з початку не чути мікрофона гравця?Гравець провокував та доставав мене, 7.30 Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум.говорив ООС інфомацію яка не стосується самої гри, Посилання тайм код 00:04-01:48 та 02:25-02:43 MG" Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять інформацію з реального світу, в ігровий світ (змішування чатів)Після чого я дійсно порушила правила проєкту,а саме NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії.Тому логічного пояснення для чого всталяти скарги та писати що я масово порушую правила серверу та приписує мені речі або які мене не стосуюся,або говоряться та використовуються зовсім не проти нього,не зрозуміло,єдине пояснення злиття для того що я отримала покарання у вигляді бану, Моя історія покарань.Також хочу звернути увагу на порушення від гравця якого викрали 5.2 Заборонено виходити з гри, а також іти в АФК під час викрадення (можна йти з дозволу викрадачів в ООС чаті). тут тайм код:10:40.Не придали уваги що до гравця #882 тут тайм код 31:14 7.29 Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких Ваш ігровий персонаж не належить.
- Докази (скріншот/відео):-
- Дата порушення:31.01