Розглянуто Спроба номер 2 у оскаржені зняття (Бажано для віті)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Адам Міцкевич

Заступник НПУ / ІП | Північна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
358
Реакції
403
Бали
123
1. -
2. Адам Міцкевич
3. Ми всі хто? - Люди

Да я був не уважний про розгляді справи Двб - Марія сказала мені про це - і догану Олексію було знято. Далі, да я сказав Дмитру що звільню його якщо він буде скаржиться на право в на ліво на мій состав,

але і Зрозумійте мене, я захищав своїх людей які мали бажання працювати в НПУ і розвиватись

Далі, Гс і згс держ не правильно зрозуміли мої слова і зробили швидкі рішення, оскільки у мене було КД на зняття 2 догани, і в цей момент я отримаю докази що його порушення статуту, як прямий керівник - я видав догану за наявною інформацією (Гс і згс держ спираючись особисто на слова їх, знімають мене без доказів їх слів, чи були вони афк чи ні)

Якби мені особисто сказали що вони були афк (проблем б не було) але я спирався на докази які я отримав

Конфлікт з погрозами було вирішено, я поговорив із адміністрацією, отримав догану разом із Колегою і назавжди поняв що це не є компетентною поведінкою, більше я нічого не порушував і маю докази на видання догани (по статуту)

Я не винний що Марія і Тимур не правильно розуміють мої слова

Я не порушував привила, а мав докази

Єдине що порушував - це був не уважний і погоджував звільненням - але ми Люди маємо право на помилки і на помилках вчаться не робити у подальшому житті (а догана п скарзі двб ще раз кажу, була одразу знята Олексію)

4. -
5. 8.05.2025

Останнє редагування модератором:

Адам Міцкевич

Заступник НПУ / ІП | Північна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
358
Реакції
403
Бали
123
1. -
2. Адам Міцкевич
3. Ми всі хто? - Люди

Да я був не уважний про розгляді справи Двб - Марія сказала мені про це - і догану Олексію було знято. Далі, да я сказав Дмитру що звільню його якщо він буде скаржиться на право в на ліво на мій состав,

але і Зрозумійте мене, я захищав своїх людей які мали бажання працювати в НПУ і розвиватись

Далі, Гс і згс держ не правильно зрозуміли мої слова і зробили швидкі рішення, оскільки у мене було КД на зняття 2 догани, і в цей момент я отримаю докази що його порушення статуту, як прямий керівник - я видав догану за наявною інформацією (Гс і згс держ спираючись особисто на слова їх, знімають мене без доказів їх слів, чи були вони афк чи ні)

Якби мені особисто сказали що вони були афк (проблем б не було) але я спирався на докази які я отримав

Конфлікт з погрозами було вирішено, я поговорив із адміністрацією, отримав догану разом із Колегою і назавжди поняв що це не є компетентною поведінкою, більше я нічого не порушував і маю докази на видання догани (по статуту)

Я не винний що Марія і Тимур не правильно розуміють мої слова

Я не порушував привила, а мав докази

Єдине що порушував - це був не уважний і погоджував звільненням - але ми Люди маємо право на помилки і на помилках вчаться не робити у подальшому житті (а догана п скарзі двб ще раз кажу, була одразу знята Олексію)

4. -
5. 8.05.2025
Взагалі зняли без доказів по факту

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Зняття відбулось згідно чинних правил та рішення старшої адміністрації , наразі пройшло досить мало часу для оскарження, проявіть себе на низьких посадах задля відновлення довіри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі