Зачинено Спроба#2

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Федосенко

Budanoww👋| 04🎈
Лідер
Реєстрування
13 Тра 2024
Дописи
312
Реакції
361
Бали
123
1. Ваш нікнейм:Ілля Федосенко
2. Нікнейм адміністратора:Станіслав Нікончук
3. Суть скарги:
Пишу цю скаргу повторно щодо мого зняття з посади Керуючого Каналу.
Адміністратор Станіслав Нікончук пояснив рішення тим, що, за його словами:
«Вас було неодноразово попереджено, що якщо на посаді Керуючого Каналу буде повторюватись те, що було на посаді Лідера — Вас буде знято з посади за втратою довіри», а також тим, що я нібито продовжував провокувати інші фракції на розвиток конфліктів.

По-перше, хочу наголосити, що жодних попереджень я не отримував — ані перед обзвоном, ані вже після призначення на посаду Керуючого Каналу. Жодних усних чи письмових зауважень щодо моєї роботи або поведінки мені не повідомляли.

По-друге, прошу чітко пояснити, де саме, коли і яким чином я провокував інші фракції, та про який саме конфлікт ідеться. Конкретних прикладів або доказів мені надано не було.

Наскільки я розумію, підставою для зняття стала ситуація з газетою, у якій було зазначено, що співробітники НПУ некоректно припаркували службовий транспорт. Проте виникає логічне питання: де в цьому провокація або конфлікт? Це є звичайним інформаційним матеріалом і прямим виконанням обов’язків журналіста — висвітлення подій та недоліків, незалежно від того, якій фракції вони належать.

За час перебування на посаді я виконував норму по часу, проводив ефіри, випускав газети, робив оголошення та працював виключно в рамках своїх повноважень. Намірів створювати конфлікти або провокувати будь-які фракції я не мав.

Вважаю своє зняття з посади необґрунтованим, без чітких доказів та без попередніх зауважень. Прошу об’єктивно розглянути цю скаргу, надати конкретні аргументи та переглянути прийняте рішення.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Тик
5. Дата порушення:19.01.2026

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,534
Реакції
991
Бали
253
Вітаю!

Вам надали відповідь у попередній скарзі.
З вами поки не готові співпрацювати, через низку порушень які були вами зроблені так само як на посаді лідера, так і потім на посаді КК.
Проявляйте актив, не порушуйте правила, і в майбутньому можете подавати оскарження недовіри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі