Розглянуто Срочний Розгляд!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Брауні1

Поважний гравець
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
148
Реакції
130
Бали
46
1:Нікнейм адміністратора:
Олександр Клименко
2:Особистий Нікнейм:
Твістер Брауні
3:Суть скарги:
Адміністратор Олександр Клименко видав покарання клану, зарахувавши одну зі Скарг як серйозне порушення (10/10) за статтею “неповажне ставлення до гравців”.
Я вважаю це рішення помилковим і необ’єктивним, тому прошу його переглянути.

4:Аргументи:
1. Фраза “йди збирай малину” (Лисий Вийди)
• ❌ Це не є критичним порушенням.
• У репліці відсутні прямі образи, згадки родичів, хейт чи погрози.
• Максимум — це RP-коментар або несерйозна провокація, що зазвичай карається попередженням або коротким баном, але не 10/10.
2. Наявність хронічного стану здоров’я в гравця
• Це дійсно може бути фактором, але лише якщо інша сторона знала про стан здоров’я і мала на меті знущання.
• У цьому випадку немає жодних доказів, що гравець мав злий умисел або знав про це.
3. Жарти зі зливом фото
• Якщо обговорювались чи цкували приватні фото, це серйозніше.
• Але жодних відео або прямих доказів порушення приватності не надано.
• Без цього немає підстав зараховувати 10/10.

5:Висновок:
🔴 Несправедливе присвоєння серйозного порушення (10/10)
На основі наявних скріншотів:
• немає образ родичів, згадок про інвалідність, реальних погроз чи принижень.
• Поведінка максимум тягне на легку RP-провокацію.

Тому рішення адміністратора виглядає необґрунтованим і упередженим.

6:Прошу:
1.скасувати видане покарання клану так як клан Має брати сьогодні участь в битві за Картель!
2.Переглянути рішення адміністратора Олександра Клименка.
3. Зменшити або скасувати рівень покарання як непропорційний ситуації.
4. У майбутньому керуватись чіткою шкалою порушень та їх доказовістю.
7.Докази Видачі покарань:

Малина

Слив

Покарання

8: Дата походження:14.06.2025

Останнє редагування:

Михасик Краймз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Сер 2023
Дописи
297
Реакції
680
Бали
113
Вітаю! Олег Галицький, хочу сказати, що данні гравці із клану BRAUNI дуже часто обговорюють та сміються з цієі фото та кажуть, що лисий і іди збирай малину, якщо тебе зараз піде весь клан (наприклад) WALLHALA,KHARKIV всі будуть казати, що ти жирний або картавий,то ти будеш заливати на форум за таке? це вже рахується як буллінг, тому яке тут оскарження покаранню,коли гравця(мене) весь клан їхній буллить. Дуже прошу взяти до уваги. До доказів можу показати це фото в лс ЗГА,ГА. Дякую за увагу.

Артем Брауні1

Поважний гравець
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
148
Реакції
130
Бали
46
Вітаю! Олег Галицький, хочу сказати, що данні гравці із клану BRAUNI дуже часто обговорюють та сміються з цієі фото та кажуть, що лисий і іди збирай малину, якщо тебе зараз піде весь клан (наприклад) WALLHALA,KHARKIV всі будуть казати, що ти жирний або картавий,то ти будеш заливати на форум за таке? це вже рахується як буллінг, тому яке тут оскарження покаранню,коли гравця(мене) весь клан їхній буллить. Дуже прошу взяти до уваги. До доказів можу показати це фото в лс ЗГА,ГА. Дякую за увагу.
Также можемо надати Докази твоїх порушень а саме , не декватна поведінка , образа рідних і тд….

Артем Брауні1

Поважний гравець
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
148
Реакції
130
Бали
46

Михасик Краймз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Сер 2023
Дописи
297
Реакції
680
Бали
113
Также можемо надати Докази твоїх порушень а саме , не декватна поведінка , образа рідних і тд….
Якщо це було в лс все, то можна нічого не показувати,тому що лс не модерується. Також як після цього їх не оскати у діскорді, але не в гр,коли твоє фото зливають і починають сильно насміхуватись з неї?

Михасик Краймз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Сер 2023
Дописи
297
Реакції
680
Бали
113

Артем Брауні1

Поважний гравець
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
148
Реакції
130
Бали
46
А так же Додаю що скарга залита на Котик Брауні, Деньчик Брауні! Потрібні докази їхнього булінгу і розкритя лічної інформації!

Артем Брауні1

Поважний гравець
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
148
Реакції
130
Бали
46
Якщо це було в лс все, то можна нічого не показувати,тому що лс не модерується. Також як після цього їх не оскати у діскорді, але не в гр,коли твоє фото зливають і починають сильно насміхуватись з неї?
Скаргу на форум)

Артем Брауні1

Поважний гравець
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
148
Реакції
130
Бали
46
і придяви що саме Котик, і Деньчик булили тебе!?

Михасик Краймз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Сер 2023
Дописи
297
Реакції
680
Бали
113
А так же Додаю що скарга залита на Котик Брауні, Деньчик Брауні! Потрібні докази їхнього булінгу і розкритя лічної інформації!
Які докази? На підставі чого я повинен тобі показувати докази? Не треба себе видавати за адміністрацію, ви ніхто,щоб в мене просити,щоб я вам надав відкат,якщо ЗГА,ГА попросить,то я можу їм надати.

Артем Брауні1

Поважний гравець
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
148
Реакції
130
Бали
46
Якщо в Лс вас хтось ображав заблокуйте і уникнете проблем!

Артем Брауні1

Поважний гравець
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
148
Реакції
130
Бали
46
Які докази? На підставі чого я повинен тобі показувати докази? Не треба себе видавати за адміністрацію, ви ніхто,щоб в мене просити,щоб я вам надав відкат,якщо ЗГА,ГА попросить,то я можу їм надати.
Докази для ЗГА , ГА надай там де порушують саме ці гравці, Гарної гри на Юкрейн ГТА😉

Руди Майлз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
16 Гру 2024
Дописи
178
Реакції
524
Бали
98

Михасик Краймз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Сер 2023
Дописи
297
Реакції
680
Бали
113

Михасик Краймз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Сер 2023
Дописи
297
Реакції
680
Бали
113
з чого ти взяв що "йди збирай малину" це булінг ? люди кожен день працюють на різних роботах, хтось збирає полуницю , та різні ягоди і вони не ображаються на це
не треба себе брати за ***********************************а, в мене якщо треба, то є докази, як ти у клановому чаті діскорду насміхувався з гравцями з цієї малини

Руди Майлз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
16 Гру 2024
Дописи
178
Реакції
524
Бали
98
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі