Розглянуто Срочний Розгляд!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Руди Майлз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
16 Гру 2024
Дописи
178
Реакції
524
Бали
98
не треба себе брати за ***********************************а, в мене якщо треба, то є докази, як ти у клановому чаті діскорду насміхувався з гравцями з цієї малини
навіть тут ти себе ведеш неповажно, завуальовано пишеш оск а потім сидиш та голову собі ломаєш чому ж тебе булять, це називається яблоня від яблоні михасик, не плюй колодязь, з якого п'єш

Артем Брауні1

Поважний гравець
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
148
Реакції
130
Бали
46
не треба себе брати за ***********************************а, в мене якщо треба, то є докази, як ти у клановому чаті діскорду насміхувався з гравцями з цієї малини
Неофіційні канали не беруться до уваги! Вийшли з груп або заблокували в Лс і уникнули Конфлікту!

Bogomolov

Новий гравець
Реєстрування
15 Гру 2024
Дописи
38
Реакції
3
Бали
13
з чого ти взяв що "йди збирай малину" це булінг ? люди кожен день працюють на різних роботах, хтось збирає полуницю , та різні ягоди і вони не ображаються на це
Чув ну коли ти кажеш з насмішкою " йди збирай малину " то це явно не праця а скритий сенс образливого слова

Артем Брауні1

Поважний гравець
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
148
Реакції
130
Бали
46

Михасик Краймз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Сер 2023
Дописи
297
Реакції
680
Бали
113
ніхто на форумі не плакав , це ж ти усім жалієшся що тебе ображають, коли ти сам в цьому винен, твою інформацію розповсюдили люди з котрими ти спілкувався
так якщо вони злили,то вони не насміхуютьсь з цього, а ви да

Руди Майлз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
16 Гру 2024
Дописи
178
Реакції
524
Бали
98
так якщо вони злили,то вони не насміхуютьсь з цього, а ви да
вони перестали з цього насміхатися бо розуміють що ти підеш на форум та почнеш плакати, твій друг хотів на мене накопати інформацію, тому не розумію твоєї лайки на мене, ти жалієшся що тебе ображають,но ти нічого не робиш з тими хто тебе оточує і підтримуєш це

Руди Майлз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
16 Гру 2024
Дописи
178
Реакції
524
Бали
98
Чув ну коли ти кажеш з насмішкою " йди збирай малину " то це явно не праця а скритий сенс образливого слова
не розумію про що ти говориш, був ранок, я йому сказав ,щоб він йшов збирати малину, та і по друге, він сів до нас без дозволу і добивався того, щоб над ним насміхалися і до цього до моєї знайомої на центральному ринку казав незрозумілі речі,як і до мене, і цей михасик ще хоче щоб до нього хтось нормально ставився?

Михасик Краймз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Сер 2023
Дописи
297
Реакції
680
Бали
113
вони перестали з цього насміхатися бо розуміють що ти підеш на форум та почнеш плакати, твій друг хотів на мене накопати інформацію, тому не розумію твоєї лайки на мене, ти жалієшся що тебе ображають,но ти нічого не робиш з тими хто тебе оточує і підтримуєш це
звідки в тебе така інформація, що вони вони знають,що я закину? ти з ними розмовляв? ти їм напишеш,вони тебе заоскають) звідки в тебе така інфа?)))

Руди Майлз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
16 Гру 2024
Дописи
178
Реакції
524
Бали
98
звідки в тебе така інформація, що вони вони знають,що я закину? ти з ними розмовляв? ти їм напишеш,вони тебе заоскають) звідки в тебе така інфа?)))
мене ніхто не заоскає )) я нічого нікому не робив, а в тебе дуже довгий язик , і ти за це получаєш

Олександр Моноліт

Бувший ГА | Західна Україна
Реєстрування
4 Гру 2023
Дописи
328
Реакції
170
Бали
48
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Оскаржено врахування скарги до отримання догани. (10+скарг)
Догану буде скасовано.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі