Відмовлено Станіслав Курор/ Жалоба на адмістратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
12 Бер 2024
Дописи
37
Реакції
25
Бали
23
Вік
21
1. Ваш нікнейм: Станіслав Курор

2. Нікнейм адміністратора: Роман Ярмоленко

3. Суть скарги: Адміністратор несправедливо закінув мене в під арешт ситуація в наступному я собі спокійно приїхав на ферму попрацювать засадил собі 2 ряда зерна приїхали 3 ігра почали просто варовать товар на шо я їх попередил щоб так неробило що паля хватає на фермі щоб собі садили окремо на іншому полі на що воно відповили що їм пофіх їм в падло а як збирать товар іншого гравця так це нормаль людина приїхали засадила поле потратила время приїхали яки амбали і все собрали я похорошому попердил гравців Адміністратор цей самий бачил ситуацію і просто проігнорівал на цю сетуацію я полностю осозною вену свою на тещо що відкрил вогонь по гравцям але це не є повад що треба зразу кідать мене під арест зробіть щось роботою ферма єслі гравці можуть просто так приїхать і собрать урожай іншого гравця тоді питання до адмінстрації де справидливість і як заробативать іншим гравцям коли прохить на ерархія прошу видать міри покарання всім ігракам і адмістратор за несправедливісьть або зняти з мене арешт нажіль надь відео доказів неможу так як нестих заснять процес але на Місці бул Адмістратор Ярмоленко і сам бачил що іграки творили!

Анастасія Коревті

КА | Південна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
16 Лют 2024
Дописи
1,763
Реакції
2,588
Бали
253
Вітаю, що адміністратор побачив то і гравці отримали, ви наносили урон в зеленій зоні, що заборонено та покарання видається незалежно чи була провокація до цього.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі