Відмовлено Станіслав Миколайович // не зрозумілий бан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Makson KnyaZz

Анти-Герой / Молодой Талант
Реєстрування
2 Гру 2023
Дописи
63
Реакції
34
Бали
21
Вік
26
  1. Нікнейм адміністратора: Станіслав Миколайович
  2. Особистий нікнейм: Максон Гроза
  3. Суть скарги: не зрозуміліий бан, я спокійно сидів у деморгані кажучі правду грав у інші ігри, відійшов по природнім потрібностям, приходжу сідаю за комп'ютер і дивлюсь ось така картина, не знаю за що. Я розмовляв з адміністратором Ніка прізвище не пам'ятаю, вона сказала що не може видати мені покарання за дм гз, я їй кажу можно якось поінакшому?, вона відповідає що можна дати мені варн на сім днів, варн далі питань немає, а ось які злоуживання порушення правил не зрозумів оскільки в деморгані сидів близко чотирьох годин, нікого вже не чіпав і тут таке сам не розуміючі того що сталося, адміністратор мій знайомий він через деякий час почав за багато на себе брати так як розмовляв раніше з повагою, а тепер як з якиммось рабом чи що, розгляньте мою скаргу на адміністратора, якщо я буду винен у цій ситуації то хоча би повідомте у чому я всеж таки винен. Дякую за увагу!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 05.01

изображение_2024-01-05_221350487.png

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю, переглянув вашу історію покарання , та побачив там дуже велику кількість порушень за невеликий проміжок часу. Покарання видано вірно , відбувайте термін покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі