Відмовлено Станіслав Наливайко // Відмова скарги . він не найшов ні одного порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Алоким

Активний
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
102
Реакції
41
Бали
31
1. Нікнейм адміністратора:Станіслав Наливайко
2. Особистий нікнейм: Микола Хелл
3. Суть скарги: Адміністраці просто стала лінива ! Я уже 3 раз закидаю скаргу на Держ орг . Я не першкий рік граю в РП ігри правила серверу я також дуже знаю . І знаю де порушення а де ні . Адміністратор Станіслав Наливайко просто робить їм БЛАТ я розумію що він спостерігає за МВС але кожен повинен нести покарання . Прошу вас переглянути скаргу . Якщо ви такоїж самої думки як Наливайко то тут можна робити сміло висновки . І я не хочу щоб думка про сервер і оцінка падала про хороший 2 сервер !
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...Рп-дії-Тараско-Бульба-Віталій-Скоропад.30150/
5. Дата походження: 20.03.2023

Скарга

Максим Деревлюк

Північна Україна
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
523
Бали
85
Доброго вечора.

Переглянувши скаргу я можу винести вердикт, що порушень зі сторони адміністратора я не побачив. Але є моменти які буде обговорено з лідером фракції. А саме це рп відігравання одною фразою. Це не є порушенням правил серверу але подібні відігравання для співробітників СБУ є мінімальними та слабкими.

Давайте почнемо з ваших скарг на рахунок MG. В даному випадку людина одразу ж виправила себе. Тому вважаю покарання в даній ситуації видавати недоречно.

На рахунок DM ZZ. Повністю солідарний з рішенням адміністратора. Того що було надано не початку відео не достатньо для доказу такого порушення як DM ZZ.

На рахунок відігравань описав вам вище.

У випадкову якщо ви не згодні з моїм рішенням в ваших правах написати скаргу на ім'я керівника проєкту.

Відмова.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі