Відмовлено Станіслав Наливайко/Неправильно видане покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kovtun Oleh

Активний
Реєстрування
22 Лют 2023
Дописи
169
Реакції
53
Бали
31
1. Нікнейм адміністратора:Станіслав Наливайко
2. Особистий нікнейм:Хірокі Такізава
3. Суть скарги: На мене закинули скаргу, яка була не по формі. А саме там був фрапс на 3 хвилини на 1 відео( прошу замітити максимальний фрапс на 2 хв без таймкодів) - добре, адміністратор цього не побачив. Перейдемо до Боді Хентер, гравець вдарив людину 3 рази що рахується за ПРОВОКАЦІЮ НА ДМ. По 2 зараз Бодя Хентер відсидить 2 години за дм хоча, дм там точно не було, якщо адміністратор не помітив то там була зелена зона. Тобто адміністратор видав не правильне покарання. Чому неправильне покарання? Тому що по-перше навіть якщо враховувати що це дм, то там не було просто ДМ, а ДМ ЗЗ, хоча на мій розсуд там провокація на ДМ. Можливо адміністратор не настільки добре справляється зі своїми обовязками? Зараз ми всі дружно відсиджуєм покарання, а хоча там є завтик адмінітратора. Чому він видав ДМ невідомо, можливо тому що це його друг?Не думаю тому-що людина не є його другом. Адмінітратор просто тупить трішки. Прошу адмінітраторів вищих за званням ніж Станіслав Наливайко видати покарання в розмірі догани.
Також хочу наголосити що своє покарання ми вже відсиділи, те що адміністратор затупив це його діло прошу не перевидавати покарання. Я Хірокі Такізава був покараний 60 хв в деморган за NonRP дії, та на 60 хв за образи. Бодя Хентер - Отримав покарання за ДМ, а саме 120хв
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Хірокі-Такізава-Ухилення-від-рп.43471/ - ось посилання на скаргу
5. Дата походження:24.05.23

Kovtun Oleh

Активний
Реєстрування
22 Лют 2023
Дописи
169
Реакції
53
Бали
31
Шановний Адміністратор який буде перевіряти цю скаргу. Прошу помітити що тільки за сьогодні на цього гравця залито 3 жалоби пропоную вам задуматись над цим

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, беру вашу скаргу на розгляд...

Запросив докази у адміністратора.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі