Розглянуто Станiслав Нiколаєв | Звернення про недовіру

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Нiколаєв Станiслав

Кошовий отаман
Реєстрування
20 Січ 2024
Дописи
55
Реакції
58
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: ГА/Гс.Держ.
  2. Особистий нікнейм: Станiслав Нiколаєв
  3. Суть скарги:

Шановна адміністраціє!

Звертаюся до Вас з проханням надати мені роз’яснення щодо статусу «недовіри» з боку старшої адміністрації, з яким я нещодавно зіткнувся під час подання заявки на посаду лідера Збройних сил України. Про цей статус я дізнався лише тоді, коли мені відмовили, і раніше не мав жодної інформації про його існування.
    Так, мій перший досвід на керівних посадах був неідеальним — я припускався помилок, не завжди мав достатнє розуміння правил проєкту. Свою кар'єру я розпочав на посаді Голови НААУ, після чого займав посаду полковника у ДКВС. На жаль, через недостатнє ознайомлення з правилами сервера я отримав низку порушень, що призвело до мого дострокового зняття. Це, ймовірно, стало причиною втрати довіри.

Після цього я намагався реалізувати себе в кримінальній сфері, але швидко зрозумів, що це не моє. За той час я також припустився деяких порушень, за які щиро шкодую.
    Згодом я повернувся у держсферу й через обзвін став заступником керівника Дніпровської окружної прокуратури. На цей момент я вже добре знав правила та законодавство проєкту. Проте мені довелось залишити гру через навчання. І ось тепер, маючи нові сили та ідеї, я вирішив знову приєднатися до проєкту, який приносить мені задоволення.

Я обрав ЗСУ, оскільки маю низку ідей для її покращення. Фракція тривалий час виглядала пасивною та неіграбельною — мені хочеться змінити це. Я детально продумав план реформ, про які коротко розповім нижче.

Я визнаю всі свої попередні помилки. Саме завдяки першому досвіду я навчився відповідальності та дисципліни. Я готовий обійняти посаду лідера, а у разі недостатньої кількості балів — посаду заступника. У мене є достатньо вільного часу та головне — сильне бажання зробити фракцію функціональною та цікавою.

Мені прикро, що до мене виникла недовіра. Прошу пояснити її причини та надати можливість виправити ситуацію. Я обіцяю не підвести Вас.

Покращення, які я планую впровадити у фракції ЗСУ:

1. Реалізація функціональних підрозділів:

• Навчальний центр — основа підготовки. Рекрути проходитимуть базову підготовку, вивчатимуть правила, складатимуть іспити. Інструктори проводитимуть лекції, тренування та готуватимуть особовий склад інших підрозділів.
    • Підрозділ матеріально-технічного забезпечення (МТЗ) — нейтральний блок для тих, хто не хоче активної служби. Займатиметься постачанням колоною, охороною частини, супроводом.
    • Військова поліція — відповідальна за затримання дезертирів та правопорушників, контроль дисципліни, ведення документації, розгляд скарг. Планую створити відповідний законопроєкт із прописаними повноваженнями.
    • ГУР (розвідка) — проводитиме патрулі, стежитиме за картелями та підозрілими особами, готуватиме облави разом з МВС, вестиме звітність. Також буде створений законопроєкт у ВРУ.
    • ТЦК — планую зробити його справді функціональним: облік, перевірка придатності, законодавче регулювання, а не лише видача повісток.

4. Інші підрозділи, як ССО чи ДПСУ, не бачу доцільності вводити, аби не створювати неіграбельну систему. Кожен підрозділ матиме командира та, за бажанням, заступника. Опис завдань пiдроздiлiв дуже стислий, порiвняно з реалiзацiєю. Я виокремив "базу геймплею".

2. Документообіг та система рішень:

Як приклад, військова поліція оформлюватиме протоколи, на підставі яких керівництво ухвалюватиме дисциплінарні рішення. Це створить реалістичну структуру внутрішніх процесів.

3. Внутрішня ієрархія та підпорядкування:

Я хочу зробити чітку структуру з описом, хто кому підпорядковується, на мою думку це допоможе в дисципліні та комунікації.

4. Покращення живого рп:

Пропоную обговорити з адмiнiстрацiєю створення імпровізованих подій — обстріли, надзвичайні ситуації, у яких ЗСУ ліквідує загрози, а інші фракції — наслідки. Це зробить гру живою та динамічною.

5. Система мотивації:

• Грамоти, медалі, гранти — за активну службу, які будуть зберігатись на форумі та слугуватимуть пошаною.
    • Преміювання — за щотижневий звіт про виконану роботу співробітник отримуватиме виплати.
    • Система підвищень — індивідуальна для кожного підрозділу, балова.

6. Інші дрібні, але важливі зміни:

Як приклад:
      Співпраця з МОЗ у військовій медицині.
      Виставки техніки, динамічні тренування.
      Зручне та iнформативне оформлення форуму.
      Розподіл транспорту по підрозділах.

Але на мою думмку, це вже обов'язки, це не покращення, а налагодження стабiльностi.

Усі ці покращення спрямовані на створення стабільної, активної та цікавої фракції, для кожного гравця, як i для любитилiв рп, так i любитлiм пiдзаробити виконуючи роботу, яка буде приносити задоволення гравцям.
      А для мотивацii роботи пiдроздiлiв та свободи дiй, система пiдвищення буде баловою, але iндивiдиальною для кожного пiдроздiла.
      Якщо був би обзвон, я би дуже детально про усе розповiв, у мене є замiтки у документах.

Якщо було не цiкаво читати покращення у скороченому форматi, то ось продовження мого запиту:

Щиро сподіваюся на Ваше розуміння та шанс довести свою здатність змінити фракцію на краще. Я вже зробив висновки зі своїх помилок. У мене є бачення, мотивація та конкретний план. Повірте — за бажанням я не сидів би тижнями над нотатками, вивчаючи недоліки фракції. Я не залишив усе напризволяще — я аналізував і діяв.

Дякую за Ваш час. Гарного Вам вечора.

Зі мною можна зв'язатися в Discord/Telegram: Samurai_2404

5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Заява на пост лiдера ЗСУ.
  6. Дата походження: Не володiю iнформацiєю.

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Переговорили з ГС та ЗГС, виносимо рішення що хочемо спочатку подивитись на вашу роботу на посадах 9 та 10 рангу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі