Розглянуто Стас Ждановв | Fd in Gz, Dm Car, MG, 1.16, 6.42, НонРп Нік

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віслоушкін

Отаман
Реєстрування
20 Лют 2025
Дописи
50
Реакції
28
Бали
23
Вік
23
Адреса
Coração de lago, 24205 Township Hwy 132, Columbia
1. Олег Віслоушкін 205739
2. Стас Ждановв 168101
3. Я стояв на стоянці вантажівок, де брати причеп для замовлень, переглядав актуальні замовлення. Гравець без будь яких причини підійшов і почав стріляти по мені та автівці. Все не так би й критично, але фура з пробитими колесами, це далеко не з найприємніших явищ, бо СТО всього два на карті.

Порушено:

6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн;
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин

Після чого гравець написав в ІС чат з порушеннями:

1.16. Обов'язкова мова під час RP ситуацій та в IC чаті - українська.
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо.
| Мут до 45 хвилин ( знак "\")

Також враховуючи локацію на якій я стояв, та моє авто, гравець мав би розуміти, що я наразі працюю дальнобійником, тому порушив ще й:

6.42. Заборонено перешкоджати роботі працівників евакуатора, Укрзалізниці, автобуса, трамвая, тощо. | Деморган до 45 хвилин / Варн

А також хочу зауважити, що нік гравця не є РП ніком, бо порушує:

3.4. Заборонено використання нікнеймів за наступними критеріями, є виключення. | Примусова зміна нікнейму / Вічний деморган до самостійної зміни нікнейму за допомогою донат-послуги. (А саме пункт, про використання більше двох символів одночасно, що не відповідає логіці. "жданоВВ")

4. Тиць
5. 19.01.26

Андрій Смітт

Ст.Адміністратор | Центральна Україна [01]
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2023
Дописи
1,685
Реакції
552
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Оглянувши вашу скаргу, виношу вердикт!
Гравець 168101 Отримає покарання: /jail 100
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн;
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі