Відмовлено Стас Яворський // Некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Байден

Christ is the king
Реєстрування
28 Бер 2024
Дописи
20
Реакції
43
Бали
23
1. Нікнейм адміністратора: Стас Яворський
2. Особистий нікнейм: Максим Байден
3. Суть скарги: Ми з другом везли угонку, в кінці в мене влітає якийсь хлопець, після чого ми вийшли з авто та наставили автомати, та казали, щоб він оплатив ремонт. Після чого він починає внаглу по нрп сідати в машину і тікати, а на нього націлено два автомати. Після чого логічно, що він був убитий. Але наш Стас Яворський побачивши тільки останній момент вирішує, що ми задмили його і відкидує мого друга, після чого я в репорт покликав його, та він почав доволі неадекватно спілкуватися, називати мене "кумедним".
4. Докази видачі покарання(скріншот/відео):
КЛАЦ

5. Дата походження:20.10.24
Таймкоди
1:22 перебиває криком
1:28 він не бачив повної ситуації
2:20 знову він не бачив повної ситуації

2:42 просто втікає як дитина, коли ми не розібралися до кінця

Стас Яворський

Ст.Адміністратор | Сл.ДКВС | Південна Україна
Реєстрування
30 Жов 2023
Дописи
370
Реакції
212
Бали
48
Веб-сайт
forum.ukraine-gta.com.ua
Доброго вечора, хотів доповнити ще раз те що не міг вам довести під час того як ви покликали у репорт через те що ви мене намагались перебити і довести що я не правий та некомпетентний.
Гравець звернувся у репорт з проханням що його вбивають я помчав гравцю на допомогу але побачив тільки те що ви вбиваєте гравця без вагомої на те причини навіть якщо і гравець випадково у вас врізався це не є повід його вбивати він вас благав щоб ви його не трогали а ви взяли його та розстріляли після чого ваш друг отримав покарання згідно правил серверу.
Після видачі покарання ви покликали мене у репорт де почали доводити що я не мав права видавати покарання. Я вам відповів якщо гравець вас таранив, можете залишити на нього скаргу у відповідному розділі. Після тих слів пролунало «Він мене ще на угоні таранив» на момент видачі покарання було 283 людини на сервері і 2-оє адміністратора які фізично не можуть слідкувати за усіма гравцями. Та ми ніяк не могли побачити повної ситуацію.
Доповню що пішов від вас тому що ви не давали сказати слова, я вас був уважно вислухав та послухав вашу думку. Після того хотів сказати я - але ви мене перебили тому я пішов від вас.

Очікуємо відповідь ГА/ЗГА

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, відеозапис з обмеженим доступом.
Відкрийте доступ та подайте скаргу знову.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі