Максим Байден
Christ is the king
- Реєстрування
- 28 Бер 2024
- Дописи
- 20
- Реакції
- 43
- Бали
- 23
1. Нікнейм адміністратора: Стас Яворський
2. Особистий нікнейм: Максим Байден
3. Суть скарги: Ми з другом везли угонку, в кінці в мене влітає якийсь хлопець, після чого ми вийшли з авто та наставили автомати, та казали, щоб він оплатив ремонт. Після чого він починає внаглу по нрп сідати в машину і тікати, а на нього націлено два автомати. Після чого логічно, що він був убитий. Але наш Стас Яворський побачивши тільки останній момент вирішує, що ми задмили його і відкидує мого друга, після чого я в репорт покликав його, та він почав доволі неадекватно спілкуватися, називати мене "кумедним".
4. Докази видачі покарання(скріншот/відео):КЛАЦ
5. Дата походження:20.10.24
Таймкоди2. Особистий нікнейм: Максим Байден
3. Суть скарги: Ми з другом везли угонку, в кінці в мене влітає якийсь хлопець, після чого ми вийшли з авто та наставили автомати, та казали, щоб він оплатив ремонт. Після чого він починає внаглу по нрп сідати в машину і тікати, а на нього націлено два автомати. Після чого логічно, що він був убитий. Але наш Стас Яворський побачивши тільки останній момент вирішує, що ми задмили його і відкидує мого друга, після чого я в репорт покликав його, та він почав доволі неадекватно спілкуватися, називати мене "кумедним".
4. Докази видачі покарання(скріншот/відео):КЛАЦ
5. Дата походження:20.10.24
1:22 перебиває криком
1:28 він не бачив повної ситуації
2:20 знову він не бачив повної ситуації
2:42 просто втікає як дитина, коли ми не розібралися до кінця