Розглянуто Стас Яворський // Некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Байден

Christ is the king
Реєстрування
28 Бер 2024
Дописи
20
Реакції
43
Бали
23
1. Нікнейм адміністратора: Стас Яворський
2. Особистий нікнейм: Максим Байден
3. Суть скарги: Це перезалив ось цієї скарги "
КЛАЦ". Також хочу сказати у відповідь до слів Стаса Яворського, що я спілкувався не використувуючи підвищений тон, а також не переходив межі адекватності, коли адміністратор називає мене "кумедним". А нарахунок того, що я перебивав, то це можна так само як і ви сказати, що я не міг довести свою думку до вас, але навідмінно від вас, я зупинявся і давав вам сказати. Також чудово видно до прикладу на таймкоді 1:22, як ви мене перебили і починаєте кричати, неадекватно сприймати ситуацію. Взагалі спочатку, я викликав вас просто поговорити, я говорив без наїзду чи агресії, хотів щоб ми порозумілися, але пан Стас Яворський неадекватно сприйняв ситуацію, що і стало причиною конфлікту.
"Доповню що пішов від вас тому що ви не давали сказати слова, я вас був уважно вислухав та послухав вашу думку. Після того хотів сказати я - але ви мене перебили тому я пішов від
вас."
Будь ласка пан Яворський, покажіть свій відеозапис, або таймкод на моєму де я "не даю і слова сказати"."Гравець звернувся у репорт з проханням що його "вбивають я помчав гравцю на допомогу але побачив тільки те що ви вбиваєте гравця без вагомої на те причини навіть якщо і гравець випадково у вас врізався це не є повід його вбивати він вас благав щоб ви його не трогали а ви взяли його та розстріляли після чого ваш друг отримав покарання згідно правил серверу."
Але як ви можете видати покарання, якщо ви не бачили повної ситуації? Не є привід вбивати? п.Яворський, цей гравець врізався в угонку, ми з другом вийшли, наставили два автомати та сказали "плати за ремонт", він вийшов, щось покрутився, сів у авто і поїхав як і ні в чому не бувало, і те що це максимальні НРП дії п.Яворського не цікавить, бо він цього навіть не бачив. Якщо мене почнуть дмити в зз, а я вбью у відповідь, але ви зайдете в рекон на моменті коли я вбивав, то ви мене покараєте? Вам не здається це дивним?Навіть візмемо до прикладу скаргу
КЛАЦ, на цій скарці ми бачимо, що гравець заливає скаргу, але її не спішать схвалювати, а пан Дмитро Скакун просить надать повну відеофіксацію!!!
Тому я повність не згоден з покаранням виданим моєму другові, та поведінкою адміністратора, прошу провести бесіду!

4. Докази видачі покарання(скріншот/відео):
ЖМЯК
5. Дата походження:21.10.24
Таймкоди:
1:22 - перебиває криком
1:28 - він не бачив повної ситуації
2:20 - знову він не бачив повної ситуації
2:42 - просто втікає як дитина, коли ми не розібралися до кінця

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, адміністратор все правильно пояснив. Він ніяк не міг бачити повну ситуацію, в вашому випадку "РП" ситуації ніхто не вб'є людину з автомату якщо виникло ДТП.
Якщо мене почнуть дмити в зз, а я вбью у відповідь, але ви зайдете в рекон на моменті коли я вбивав, то ви мене покараєте? Вам не здається це дивним?
Відповідно правилам UKRAINE GTA
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
Примітка: є винятки описані в окремих правилах щодо різної RP ситуації, наприклад, напад на інкасаторів / напад на ВЧ з дотриманням усіх умов зазначених в правилах - покарання не застосовується, та в подібних ситуаціях описаних відповідними правилами, також дозволено захищатись від нападу на державну територію (об’єкт) тощо. Стріляти у відповідь в зеленій зоні заборонено.

Щодо підвищеного тону спілкування буде проведена бесіда, інших порушень від адміністрації я не бачу.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі