Розглянуто Стас Яворський [3620] // Некомпетентність.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Гру 2023
Дописи
33
Реакції
88
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Стас Яворський [3620]
  2. Особистий нікнейм: Скарлетт Лютая [8962]
  3. Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація, яка переглядає цю скаргу. Сталась така ситуація, що адміністратор з нікнеймом Стас Яворський видає покарання не бачучи повну ситуацію. Мій клан почав розмовляти з гравцем з ворожого клану "Exodus". Гравець з нікнеймом Петро Хелл почав ображати моїх соклановців та згадувати їх батьків у негативному контексті (скарги вже подані за це на форум тиць, тиць). На мою думку це є некомпетентно з боку адміністратора видавати покарання і не бачучи повну ситуацію. Мені і моїм соклановцям видали покарання у вигляді "провокації гравців", хоча адміністратор не бачив повну ситуацію, а в той момент від нас провокацій не було.
    Також пізніше адміністратор відкинув мене на 60 хвилин в деморган через те, що я вдарила його пару разів. Адміністратор є NonRP гравцем. Тому, якщо я його вдарила пару разів, це є то саме, що я б вдарила пару разів повітря. (На це в мене немає відкату, але можете запросити відкат в адміністратора, який видав покарання)
    Повну ситуацію можете переглянути тут.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць.
  5. Дата походження: 28.08.2024

Вадим Садівський

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
17 Чер 2023
Дописи
691
Реакції
561
Бали
98
Вік
28
Вітаю, розглянувши докази які надав адміністратор та переглянувши повну ситуацію яка склалася, скажу, що покарання за провокацію адміністратор видав вірно. Покарання яке було видане за перешкоду дій адміністрації підлягає оскарженню, з адміністратором буде проведена бесіда.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі