𝔸𝕟𝕒𝕤𝕥𝕒𝕤𝕚𝕤𝕪𝕒 𝔹𝕠𝕝𝕠𝕥𝕟𝕒
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 15 Гру 2023
- Дописи
- 33
- Реакції
- 88
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора: Стас Яворський [3620]
- Особистий нікнейм: Скарлетт Лютая [8962]
- Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація, яка переглядає цю скаргу. Сталась така ситуація, що адміністратор з нікнеймом Стас Яворський видає покарання не бачучи повну ситуацію. Мій клан почав розмовляти з гравцем з ворожого клану "Exodus". Гравець з нікнеймом Петро Хелл почав ображати моїх соклановців та згадувати їх батьків у негативному контексті (скарги вже подані за це на форум тиць, тиць). На мою думку це є некомпетентно з боку адміністратора видавати покарання і не бачучи повну ситуацію. Мені і моїм соклановцям видали покарання у вигляді "провокації гравців", хоча адміністратор не бачив повну ситуацію, а в той момент від нас провокацій не було.
Також пізніше адміністратор відкинув мене на 60 хвилин в деморган через те, що я вдарила його пару разів. Адміністратор є NonRP гравцем. Тому, якщо я його вдарила пару разів, це є то саме, що я б вдарила пару разів повітря. (На це в мене немає відкату, але можете запросити відкат в адміністратора, який видав покарання)
Повну ситуацію можете переглянути тут. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць.
- Дата походження: 28.08.2024