Відмовлено Степан Тайний / Обман на ігрову валюту.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Алекс Шелбі

Слава Україні
Реєстрування
20 Вер 2022
Дописи
10
Реакції
1
Бали
3
1. Нікнейм гравця: Степан Тайний
2. Особистий нікнейм: Микита Хомс
3. Суть скарги: Обман на ігрову валюту під час придбання нерухомості
4. Особисті докази (скриншот/відео):
(0:24 - 1 переказ коштів, 2:32 - 2й переказ коштів, 3:41 - доказ, що гравця нема на місці, де ми домовлялися зустрітися, та доказ блокування в діскорді.)

5. Дата порушення: 30.01.2023

Пояснення : Я, Микита Хомс, на той час працював в СБУ м.Харків. На той час мій нік був Микита Биков. Я спланував операцію по виявленню людини, яка обманює на ігрову валюту. Я знайшов ці людину (дуже багато кто скаржився, що вона обманює на ігрову валюту). Я їй написав в діскорді, домовився о зустрічібіля бункерів в полтаві. Ми зустрілися. Спочатку я йому передав 2000000 грн(1 переказ), потім я передав 534619 грн(2 переказ). Потім я сказав, що я перезайду на другий аккаунт, бо я тоді був у фракції, та не мог отримати клан. Я перезайшов, приїхав на місце зустрічі з другого аккаунту, а її нема. Я хвилин 5 поїздив біля території, її також нема. Вирішив написати у діскорд, а він мене заблокував. Скріншоти о блокіровці прикрипив у відео. Я також написав з другого аккаунту в діскорді, він мене також там заблокував. На даний момент я звільнився з СБУ, та не можу написати на нього кримінальну справу. Ітог - я залишився без ігрової валюти. Тому прошу допомоги у вас, та сподіваюсь, що ви мені допоможите, тому, що ви найкращі. Слава Україні.

Я згоден на повне повернення ігрової валюти, а саме 2534619 грн без деморгану цієї особі, бо мені дуууже важлива ця ігрова валюта, не маленька сума.

Останнє редагування:

Дмитро Савоста

04 | Північна Україна |
Реєстрування
7 Лис 2022
Дописи
411
Реакції
26
Бали
28

Шановний гравець, передивився я ваші докази і можу сказати наступне:
- Я не бачу на ваших доказах куди саме повинні були піти ваші гроші і за що ви йому їх переводили.
- За діскорт я нічого не можу говорити, тому що докази приймаються виключно з гри і я не можу знати чи це дійсно акаунт цього гравця в діскорді.
- Виходячи з ваших доказів скаргу ВІДМОВЛЕНО!

Закрито!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі