В очікуванні Стефан Янчев | Добавлення нових кабінетів для ЗСУ🛡️

Стефан Янчев

Vercetti | Центральна Україна [01]
Реєстрування
18 Лют 2023
Дописи
164
Реакції
129
Бали
88
✍️Доброго вечора шановні розробники Ukraine GTA!

😎Хочу вам запропонувати ідею щодо покращення ЗСУ!

⚡Так як у нас є декілька будиночків там де пише Казарма, хотілося би переформувати та добавити кабінети для деяких осіб таких як:

1. Кабінет Генерала

Статусне приміщення для головнокомандувача. Може мати особливий інтер’єр: великий стіл, карти операцій, сейф для документів, флагшток із прапорами. Використовується для стратегічних нарад і видачі наказів найвищого рівня.

2. Кабінети Полковників

Окремі або суміжні кабінети для командирів підрозділів. Можливість індивідуальної роботи, планування бойових операцій, ведення звітності. Можна передбачити різні стилі оформлення залежно від роду військ.

3. Кабінет для переговорів

Нейтральне приміщення для обговорень із союзниками, делегаціями або навіть у
мовно з "противником". Може бути обладнаний великим овальним столом, мультимедійним екраном, засобами шифрованого зв’язку. Створює атмосферу офіційності та конфіденційності.

✊Я сподіваюся, що вам сподобалась ідея! Буду вдячний якщо розглянете цю пропозицію та схвалите її та застосуєте в оновленні 3.2! Дякую! Слава Україні!🙌🇺🇦

Дмитро Сухіченко

Головнокомандуючий "ПВК ДНІПРО-1"
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
137
Реакції
64
Бали
31
Однозначно ЗА!
Наприклад в НПУ та МОЗ вже неодноразово повністю змінювався інтер'єр. Навіть якщо не робити нічого нового хоча б зробіть для ЗСУ старий інтер'єр НПУшки.
Дійсно для нормальної РП складової та відіровки деяких ситуацій не вистачає саме адміністративних приміщень таких як кабінети.
Звісно питання кабінетів непогано розкрите у військкоматі але вони потрібні саме на території ВЧ.

Станіслав Колесник

Екс-Адміністратор | Центральна Україна [01]
Реєстрування
12 Лип 2025
Дописи
146
Реакції
55
Бали
73

⚡Так як у нас є декілька будиночків там де пише Казарма, хотілося би переформувати та добавити кабінети для деяких осіб таких як:

1. Кабінет Генерала

Статусне приміщення для головнокомандувача. Може мати особливий інтер’єр: великий стіл, карти операцій, сейф для документів, флагшток із прапорами. Використовується для стратегічних нарад і видачі наказів найвищого рівня.

2. Кабінети Полковників

Окремі або суміжні кабінети для командирів підрозділів. Можливість індивідуальної роботи, планування бойових операцій, ведення звітності. Можна передбачити різні стилі оформлення залежно від роду військ.

мовно з "противником". Може бути обладнаний великим овальним столом, мультимедійним екраном, засобами шифрованого зв’язку. Створює атмосферу офіційності та конфіденційності.

✊Я сподіваюся, що вам сподобалась ідея! Буду вдячний якщо розглянете цю пропозицію та схвалите її та застосуєте в оновленні 3.2! Дякую! Слава Україні!🙌🇺🇦
За!

Андрій Вербицький

Пенсія 02 | Західна Україна
Реєстрування
29 Лип 2024
Дописи
187
Реакції
548
Бали
138

1. Кабінет Генерала

2. Кабінети Полковників

Проти, хватає тобі в 3.1

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі