Вітаю!
По інформації, яку я маю, ви не знаходитесь у фракції НПУ, тому ваші слова “Полковник не виконує наказів Генерала. У фракції має бути дисципліна, субординація та порядок. У строю — хаос: офтоп у чаті, балаган, танці під час офіційних заходів. Це не RP — це цирк.” наразі не можуть відповідати дійсності. Раніше були помічені порушення зі сторони лідера та заступників, але ГС та ЗГС Держ, проаналізувавши всі ситуації, які склалися, видали покарання.
Після цього подавалися скарги з однаковим змістом, але з різними доказами, в деяких їх не було, але також хочу зауважити, що це відбувалось в один й той самий день та приблизно в один й той самий час та недоречно видавати догани/попередження за кожне слово. Після аналізу всієї ситуації вцілому, було видано покарання та проведено бесіду і після цього до мене та ГС/ЗГС Держ більше скарг на цю тему не надходило.
Звучить недоречно наразі порівняння ситуацій, коли гравець використовує недоробки гри у власних цілях або ображає та пригнічує честь інших гравців та ситуацію, коли було використано анімації під час проведення агітації або зміну форми без відігровки у чат.
Щодо того, що лідер НПУ зняв дві догани - не відповідає дійсності. Я переглянула інформацію, догани зняті не були і вони є активними. Будь ласка, наступного разу, перш ніж стверджувати якийсь факт - перевіряйте його дійсність.
Щодо гравця Антона Масловського - форумний акаунт було заблоковано за флуд темами на форумі, тому що були багаторазові скарги з одним і тим самим змістом.
Я ознайомилась з ситуаціями, які склалися та провела бесіду з ГС ЗГС Держ щодо цього. Упередженого ставлення не побачила. Усі обставини були розглянуті і винесено відповідний вирок з урахуванням скоєних порушень та ступеня їх тяжкості.
Розглянуто!