Розглянуто Строго для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

👑Адам Хомс👑

Кошовий отаман
Реєстрування
2 Гру 2023
Дописи
83
Реакції
63
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: ГС Держ
    Особистий нікнейм:
    Суть скарги:
    Вітаю.
    Хочу звернутись щодо відповіді ГС-ЗГС на мою попередню скаргу стосовно Генерала НПУ Метью Дефо та Полковника Тимофія Житомирського. Відповідь, чесно кажучи, виглядала як формальна відписка без об'єктивного розгляду. Сказати, що "порушень немає", — як мінімум дивно.

Чому я так вважаю:
    Полковник не виконує наказів Генерала. У фракції має бути дисципліна, субординація та порядок.
    У строю — хаос: офтоп у чаті, балаган, танці під час офіційних заходів. Це не RP — це цирк.
    На ВЧ завозять стороннього агресивного гравця, той б’є військових, а ті просто стоять і нічого не роблять. Реакції — нуль.
    У відповіді також прозвучало: «це гра, треба розрядити атмосферу». Але тоді в чому сенс правил?
    Якщо це “просто гра”, то чому за інші порушення — наприклад, богаюз, образу родичів чи вбивство без причин — гравці отримують бани та мути?
    Де логіка? Або тоді скасовуємо всі правила й граємо в хаос, або дотримуємось одного рівня для всіх. Бо зараз виглядає, що частину порушень ігнорують лише тому, що вони — “від своїх”.
    Також хочу звернути увагу на підозрілий факт:
    Як так сталося, що Метью Дефо дуже швидко зняв із себе дві догани?
    Хто це погодив? Чи була на це RP-підстава? Якщо ні — то це прямий блат. І така поведінка просто розвалює довіру до керівництва.

Також подаю скаргу від імені мого друга — Антона Масловського, якого було забанено нібито за флуд. Але в його повідомленнях були різні фрази, а не копіпаста. Це не флуд у класичному розумінні, і бан виглядає несправедливим.

Прошу:
    Переглянути попередню скаргу по суті, без упередженості;
    У разі підтвердження фактів — зняти з посади ГС-ЗГС Держа, який, схоже, покриває своїх;
    Провести перевірку зняття доган Метью Дефо — чи було це RP-рішення, чи просто “по блату”;
    Переглянути ситуацію з баном Антона Масловського;
    У зв’язку з амністією з 27.06.2025 — прошу відновити мій акаунт, дати шанс показати себе з адекватного боку та повернути довіру в грі.
    Наостанок:
    Прошу поставитись до цієї скарги не як до “чергового ниття”, а як до реального сигналу: у фракціях твориться безконтрольний хаос, і деякі керівники, замість наводити порядок — просто “відмазують” своїх. Це демотивує інших гравців і руйнує весь RP-процес.

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю!

По інформації, яку я маю, ви не знаходитесь у фракції НПУ, тому ваші слова “Полковник не виконує наказів Генерала. У фракції має бути дисципліна, субординація та порядок. У строю — хаос: офтоп у чаті, балаган, танці під час офіційних заходів. Це не RP — це цирк.” наразі не можуть відповідати дійсності. Раніше були помічені порушення зі сторони лідера та заступників, але ГС та ЗГС Держ, проаналізувавши всі ситуації, які склалися, видали покарання.

Після цього подавалися скарги з однаковим змістом, але з різними доказами, в деяких їх не було, але також хочу зауважити, що це відбувалось в один й той самий день та приблизно в один й той самий час та недоречно видавати догани/попередження за кожне слово. Після аналізу всієї ситуації вцілому, було видано покарання та проведено бесіду і після цього до мене та ГС/ЗГС Держ більше скарг на цю тему не надходило.

Звучить недоречно наразі порівняння ситуацій, коли гравець використовує недоробки гри у власних цілях або ображає та пригнічує честь інших гравців та ситуацію, коли було використано анімації під час проведення агітації або зміну форми без відігровки у чат.

Щодо того, що лідер НПУ зняв дві догани - не відповідає дійсності. Я переглянула інформацію, догани зняті не були і вони є активними. Будь ласка, наступного разу, перш ніж стверджувати якийсь факт - перевіряйте його дійсність.

Щодо гравця Антона Масловського - форумний акаунт було заблоковано за флуд темами на форумі, тому що були багаторазові скарги з одним і тим самим змістом.

Я ознайомилась з ситуаціями, які склалися та провела бесіду з ГС ЗГС Держ щодо цього. Упередженого ставлення не побачила. Усі обставини були розглянуті і винесено відповідний вирок з урахуванням скоєних порушень та ступеня їх тяжкості.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі