Розглянуто Строго для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Лип 2023
Дописи
9
Реакції
5
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм: Сергій Кракобес
  3. Суть скарги: Добрый день Прошу розглянути можливість зняття ЧСП. Зазначу, що збори лідерів та модераторів, які транслювались мною в прямому ефірі, не мали офіційного статусу конфіденційної інформації. Моя дія не мала на меті порушити правила чи нанести шкоди проєкту або його учасникам. На сервері та в межах проєкту за мною не було серйозних порушень. Я завжди намагався підтримувати порядок та допомагати у її розвитку. Можливо, моя дія була помилковою, але вона не була зловмисною. Щиро прошу дати мені другий шанс. Готовий зробити висновки та надалі діяти відповідально.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 04.06.2025

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

ЧСП видано мною на жаль знято не буде.

Ваше рішення транслювати закриті збори лідерів та модераторів, будучи адміністратором, є грубим порушенням правил. Незалежно від того, чи була інформація прямо позначена як конфіденційна, такі зустрічі ніколи не призначені для публічного розповсюдження без попереднього погодження.
Крім цього, відомо про ваше спілкування з особами, які мали на меті дестабілізувати роботу адміністрації та підірвати довіру до команди. Такі дії несумісні з принципами відповідального адміністратора.
Довіра та річ - яку складно повернути

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі