Розглянуто Стів Сімонс // Нешанобливе ставлення, лічна непріязнь.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
20 Чер 2023
Дописи
83
Реакції
238
Бали
36
  1. Нікнейм адміністратора: Стів Сімонс
  2. Особистий нікнейм: Белла Абсолют
  3. Суть скарги: Людина ненавидить мене ще з СБУ, хоча не знаю з чого данна неприязнь, але не суть. На відкаті людини , як вона сказала "я софт" хоча справа лише в пінгу, адміністратор каже мені що забанить мене за софт , тоб то погрожує не переконавшись чи є в мене цей софт, чи він відсутній, людина не може повірити в те, що є люди сильніше аніж він в стрільбі
    Також на його відкаті (який він скоріш за все вдалив після цієї скарги) є момент, де він каже що "Я хочаб до адміністрації дошел" тоб то принижуючи мене, також людина напряму на адміністрації каже мені "купи инет"( тиць лапкою) що рахується як неповага до гравця, тоб то людина на посту адміністрації показує свою неповагу до гравця. Далі коли я пішла грати з Денисом Ланько (Лідером СБУ Х) в страйкбол, я обішла Дениса та він написав "Що за циганські фокуси" в жарт, на що Стів Сімонс відповідає "Та вона баганна" (док-ва) що затронуло мене, і чому людина не займається нормою або репортами, а грає в страйкбол ще і проявляє неповагу до звичайних гравців, питання чому? Такі люди - не повинні бути на адміністрації, тому що вони не можуть навіть стримати свій гнев, погрожуючи мені баном за чіти ( котрих нема, коли людина програє починає казати)
    Але скаргу пишу лише я, а може він ображав і показував свою неповагу не тільки до мене, а і до інших людей? Чому людина себе так веде, якщо вона адміністрація? Де її субординація, чому вона принижує інших людин словами "купи инет" "вона баганна" ? Це неадекватно такій людині бути на посту адміністрації, який приклад подає людина?
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Все зверху.
  5. Дата походження 26.10.2023

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі