Відмовлено Ст. адміністратор(куратор),дурні відмови

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Плехем

Тех.Підтримка?
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
293
Реакції
46
Бали
28
Ваш ігровий нік: Максим Куш
Ігровий нік адміністратора:старший адмін,куратор лідерів
Суть скарги: дурні відмови
Дата видачі покарання: покарання не має
Готовий відповідати у разі обману:так
Відмова

Переглянути вкладення
сама заявка
Переглянути вкладення

нічого не зрозумілого не бачу,це вже не перша скарга на нього,минулого разу також відмовили ,у заявці на лідера ЗСУ, а пустили до обзвону тих у кого ідеї ,які неможливо виклнати у грі, у разі дурних відмов надалі ,буду писати скарги

Иван Бондаренко

Шановний гравець
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
67
Реакції
39
Бали
18
отказ у тебя за такие же идеи, которые у ребят которых приняли. Лично я не понимаю одно, как могут принимать заявки ребят, которые играют на радмирах и всяком другом каме, где РП составляющих нету и не будет никогда. Очень смешно, когда придёт на лидерку тип, который не сделает ничего адекватного и реально классного, чего то такого нового и интересного. Куратор живет своей жизнью, ну удачи ему). У меня лично банальные идеи - из за этого отказ, хотя система повышений, система наказаний это что то новое для него. А патрули на лодке и вертолете, про это я вообще молчу. Не интересна нормальная система подразделений полиции, где каждое подразделение выполняет свои функции по законодательству). Но мне все равно, нормальной патрульной полиции на сервере быть, да, да, именно патрульной, а не как у одного одобренного отдель ГАИ..

Максим Плехем

Тех.Підтримка?
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
293
Реакції
46
Бали
28
отказ у тебя за такие же идеи, которые у ребят которых приняли. Лично я не понимаю одно, как могут принимать заявки ребят, которые играют на радмирах и всяком другом каме, где РП составляющих нету и не будет никогда. Очень смешно, когда придёт на лидерку тип, который не сделает ничего адекватного и реально классного, чего то такого нового и интересного. Куратор живет своей жизнью, ну удачи ему). У меня лично банальные идеи - из за этого отказ, хотя система повышений, система наказаний это что то новое для него. А патрули на лодке и вертолете, про это я вообще молчу. Не интересна нормальная система подразделений полиции, где каждое подразделение выполняет свои функции по законодательству). Но мне все равно, нормальной патрульной полиции на сервере быть, да, да, именно патрульной, а не как у одного одобренного отдель ГАИ..
не згідний,я навіть писав там де підрозділи ,що пимати іншого не бачу сенсу так як є у інших
у мене були оригінальні ідеї
і там написано не банальні ідеї чи плагіат,а не зрузоміло

Иван Бондаренко

Шановний гравець
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
67
Реакції
39
Бали
18
МП и все остальное это банальное, система повышений от радмира тоже банально, балы на повышения тоже банально. Про спец.подразделения промолчу. А вишенка на торте это переводы из ФСБ, а не СБУ. Плюс заявки написаны на лидерство куда только можно, что запрещено.

Максим Плехем

Тех.Підтримка?
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
293
Реакції
46
Бали
28
МП и все остальное это банальное, система повышений от радмира тоже банально, балы на повышения тоже банально. Про спец.подразделения промолчу. А вишенка на торте это переводы из ФСБ, а не СБУ. Плюс заявки написаны на лидерство куда только можно, что запрещено.
Я ще раз кажу тобі :відхилено не по банальщині,а через те що не зрозуміло йому

Ти там все зрозумів?

Антоніо Каррізо

Гість
Слава Україні

Взято на розгляд. Очікуйте!

Максим Деревлюк

Північна Україна
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
523
Бали
85
Доброго дня, шановний гравець!

Дана відмова з моєї сторони була по причині "Незрозумілі ідеї".

Що ж було незрозумілого спросите ви?
1. Почнемо з вашої ідеї про військову поліцію, якщо б у вас було поняття що це взагалі таке, думаю вам би не прийшло в голову написати таку ідею, так як військова поліція практикується в ЗСУ, ну ніяк не в Національній поліції.
2. Ви захотіли ввести систему переводів між організаціями, це далеко не входить в повноваження лідера організації, так як ця система пов'язана не тільки з вашою фракцією, які ви там правила переводів збирались писати мені залишається тільки здогадуватися.

Всі інші ваші ідеї це просто перелік стандартних систем кожної організації.

Очікуйте відповіді від куратора за адміністрацією.

Антоніо Каррізо

Гість
Доброго дня, шановний гравець!

Дана відмова з моєї сторони була по причині "Незрозумілі ідеї".

Що ж було незрозумілого спросите ви?
1. Почнемо з вашої ідеї про військову поліцію, якщо б у вас було поняття що це взагалі таке, думаю вам би не прийшло в голову написати таку ідею, так як військова поліція практикується в ЗСУ, ну ніяк не в Національній поліції.
2. Ви захотіли ввести систему переводів між організаціями, це далеко не входить в повноваження лідера організації, так як ця система пов'язана не тільки з вашою фракцією, які ви там правила переводів збирались писати мені залишається тільки здогадуватися.

Всі інші ваші ідеї це просто перелік стандартних систем кожної організації.

Очікуйте відповіді від куратора за адміністрацією.

Ми - починаючий проект і нам важливо, щоб перші лідери були більше креативніші та розуміли, куди вони йдуть на посаду лідера.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі