Зачинено Суворо для Павла Орлика | Не згоден із покаранням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Raiden

Активний
Реєстрування
8 Жов 2022
Дописи
448
Реакції
526
Бали
113
  1. Нікнейм адміністратора: Тима Лайтер.
  2. Особистий нікнейм: Чарльз Ратледж
  3. Суть скарги:

Розповідаю повну ситуацію, щоб було все зрозуміліше.

Їхав у Дніпро на тюнінг, щоб виконати завдання батл-пасу.
    На блокпості стояло двоє гравців в одному авто, які не давали мені проїхати.
    Я вийшов із машини, підійшов до них і трохи підвищив голос, сказавши, щоб вони від'їхали, тому що заважають.

У результаті, коли я все ж таки їх об’їхав, по мені почали стріляти.
    Після того, як по мені відкрили вогонь, я їх підрізав, вилетів із машини, дістав снайперку і один раз вистрілив у гравця, який стріляв по мені.
    Потім я підбіг до них, і гравець продовжував стріляти по мені, доки в нього не закінчилися патрони.
    Після цього він вийшов з машини, і ми почали битися кулаками.
    У результаті я вбив цього гравця і поїхав у своїх справах.

Я стояв AFK на Б/У ринку, і через хвилин 20, коли підійшов до комп’ютера, побачив, що перебуваю в деморгані на 3 години за правилами 6.2, 6.3.3, 6.3.
    Я викликав адміністратора, щоб спокійно обговорити цей момент. Адміністратор сказав, що видав покарання за ту ситуацію, яку він побачив, але бачив її не повністю.

Зважаючи на те, що він не бачив всієї ситуації, я хотів спокійно поговорити з адміністратором, щоб обійтися без скарг на форум. Я хотів, щоб хоча б зменшили покарання.
    Але в результаті адміністратор мене майже не слухав — він лише повторював, щоб я писав скаргу на форум.

Мене фактично спровокували на порушення, після чого покарали за максимальною мірою. Адміністратор сам визнав, що не бачив повну ситуацію, але попри це все одно видав покарання. Я вважаю, що це неправомірно, оскільки без повного розуміння ситуації карати гравців — некоректно та створює можливість для зловживань.​
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): у адм
  5. Дата походження: 16.11.2025

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,833
Реакції
2,042
Бали
253
Вітаю, цю ситуацію вже обговорювали із Вами в Discordi. Єдине, що зменшу Вам термін перебування в ІТТ.

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі