Розглянуто Судаков грубе порушення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Асікс Тюбикович

Новий гравець
Реєстрування
4 Тра 2026
Дописи
2
Реакції
2
Бали
6
1. Артем Судаков
2. Асікс Тюбикович
3. Доброго дня Ксенія Київська, хочу звернутись через те що Артем Судаков прослідкував бізвар але після бізвару видав покарання нам за якоби 2.23 але я повністю не згоден. Адміністратор дуже холодно поставився до покарання, видав коли почали кликати у войс відповіді не отримали, в репорті отримували тільки це «адміністратор зайнятий». Якщо зроби то повинен відповідати. Я розповідаю коротко але “якщо хочете повні докази в лс тг @asikssw1”
Йдемо далі адміністратор видав покарання за те що не носили однакові скіни. Адміністратор не перевірив відкати та не прийняв скаргу на форумі, тому це виглядає як блат або подкуп мягко кажучи. Але й питання до админа чим ти думав коли відкинув замість одної людини всіх.
**Надіюсь данний адміністратор понесе відповідальність але якщо мою скаргу схвалять то прошу покарати адміністратора не бесідой/лекцієй якщо бесіда то тільки в присутності нашого клану. Та прошу зняти попередження клану.
4.
5. 03.06.26
Відповідь адміністратора не хочу чути так як він мене ігнорував

Вкладення

• 1783104596267.png
    1783104596267.png
    145.2 Кб · Перегляди: 28

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,308
Реакції
670
Бали
253
Вітаю

Адміністратор особисто спостерігав за битвою за бізнес та самостійно зафіксував порушення, тому мав достатньо підстав для видачі покарання без додаткового розгляду скарги на форумі.

Відповідно до серверного правила 1.6, усі клани, які беруть участь у битвах за бізнес, зобов'язані заздалегідь зареєструвати свої скіни. У разі відсутності реєстрації застосовується покарання згідно з пунктом 2.23.
Також відповідно до пункту 2.23 правил, під час битви за бізнес усі учасники кожної зі сторін повинні використовувати однакові скіни, які не збігаються зі скінами опонентів. За порушення цього правила передбачено попередження неофіційній організації та деморган на 60 хвилин кожному учаснику, який порушив правило.

Ваші скіни не були зареєстровані, що ви можете самостійно перевірити у відповідному розділі форуму або в таблиці зареєстрованих скінів.

Порушень у діях адміністратора не вбачаю. Покарання було видано відповідно правил.

1.6. У разі якщо клан не зареєструє скін на битву, можуть бути застосовані покарання згідно з пунктом 2.23.
Примітка: усі клани, які беруть участь у битвах за бізнес, зобов’язані зареєструвати свої скіни. Термін реєстрації буде вказаний у новинах кланів.

2.23. Під час битви за бізнес усі учасники кожної зі сторін повинні мати однакові скіни, що не збігаються зі скінами опонентів. | Попередження НО + Кожному учаснику, який порушив правило: Деморган 60 хвилин.
Примітка: під час битви за бізнес заборонено змінювати свій скін. Примітка: Під час битви за бізнес заборонено використовувати скіни опонентів.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі