Розглянуто Судова повістка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Анатолій Баттон

Новий гравець
Реєстрування
26 Вер 2024
Дописи
54
Реакції
1
Бали
11
Вік
20
  1. Нікнейм гравця:незнайомець
  2. Особистий нікнейм:Анатолій Богерук
  3. Суть скарги:Отримав судову повістку від Генпрокурора про призначення судового засідання по причині "Неприбуття на судове засідання" прояке я незнав і про що небув завчасно повідомлений ні нафорумі ні в ДС про перше засідання я не був проінформованим.Повірстка була заповнена некоректно дана особа порушила такі статті як:
    ч.8 ст.135 КПК
    Стаття 137 КПК
    стаття 138 КПК- несвоєчасне одержання повістки про виклик
    стаття 129 ЦПК
  4. Прошу розглянути
  5. Докази (скріншот/відео):тут
  6. Дата порушення:15.10.24

👑Андрій Репецький👑

06| Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
2,408
Реакції
941
Бали
253

Вітаю, я діючий Генеральнй прокурор надаю вам відповідь. На даному сервері діють такі кодекси - ККУ - Криімінальнйи кодекс України. КУПАП - Кодекс України про Адміністративні порушення, КПКУ - Кримінально Процесуальний кодекс України. В КПКУ - зібрано 6 статей.(з підпунктами). В КУПАП - зібрано 95 статей. Перевіривши ваші теги КПК та ЦПК - можна зробити висновок що в КПК не має стільки статей, а цивільного кодексу взагалі не має. Якщо дивитися на ККУ - то

Стаття 135.(всього 3 частини) - Погроза або насильство щодо судді, народного засідателя чи присяжного.- Вам ні хто не погрожує.

Стаття 137. Посягання на життя судді, народного засідателя чи присяжного у зв'язку з їх діяльністю, пов'язаною із здійсненням правосуддя. - на ваше життя не має посягнень, навпаки піклуємося про ваше життя.

Стаття 138. Невиконання судового рішення.- Повідомляю вам, що

Умисне невиконання вироку, рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили, або перешкоджання їх виконанню.

Карається штрафом від 50 000 до 100 000 грн або позбавленням волі на строк до двох років.

З цього всього можна зробити висновок що я та пане Окружний суддя - нічого не порушили. Якщо ви не згодні з рішенням суду, ви можете його оскаржити. Але не через скаргу, а через суд.

З приводу повісти - вас попередили, як тільки вона була написана, на форумі і в діскорді. Якщо там є граматичні помилки - я приношу свої вибачення, але складав її не я. І ще раз повторюся, ваше судове рішення - можна оскаржити.

Максим Миргородський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2023
Дописи
1,960
Реакції
596
Бали
253
Вітаю, шановний гравець,
Переношу скаргу у відповідний розділ

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,268
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт
Генеральний прокурор надав вам відповідь.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі