Olexandr_Hansen
Hansen_Famq
- Реєстрування
- 2 Кві 2023
- Дописи
- 208
- Реакції
- 187
- Бали
- 46
- Нікнейм гравця:Султан Сулейман
- Особистий нікнейм:Олександр Хансен
- Суть скарги:В дс домовились з людиною про обмін з моєї сторони СТО з його Мерседес СЛР Макларен,Сканія та 1 млн грн (скріншот прикріплю нижче) після чого зустрілись в грі та склали договір (Откат номер 1 от 0:25 до 1:05 і прошу зауважити що це був саме обмін так я спитав у людині чи вона сприводу обміна на тайм-коді 0:08)в ньому йшлося про те що я продаю йому СТО за 4млн (так як по його словам у нього більше нема) після чого він продає мені все по мін ціні Мерседес макларен та сканію,щоб вийшло все в +1млн в мою сторону(бо в договорі сказано про те що він мені має дати 1кк) , а саме на моєму балансі мало в кінці обміну мало залишитися 1.9млн( в кінці залишилось 890к+-),але людина скористалась тим що я не уточнив що це обмін,а сказав тіки про продаж в цьому випадку я згоден що він все зробив правельно,але скріншот з діскорда+ те я сказав в початку підтверджує те що це саме обмін,а не продаж+для того щоб викупити цей слр макларен мені прийшлось взяти у Султана його 3 млн із яких 1 мій та позичити гроші у Владосіка Отаманова на откаті номер 3 це видно да і пологам це можна перевірити,після покупки макларена за 7,190,000млн Султан мав мені повернути 5млн грн,4 із яких навіть не мої і я їх позичив для обміну і 1млн той шо людина мала дати мені по домовленості.Прошу адміністрацію подивитися логи що я купив мерседес макларен і те що зняв 4 млн з карти так як у мене це не записалось,також прошу детально в цьому розібратися та винести справедливий вердикт Ps:якщо у адміністрації є якісь до мене питаня прошу не виносити зразу вердикт а спитати.Гарного Дня(вечора)
- Докази (скріншот/відео):откат №1 откат №2 откат №3 откат №4
- Дата порушення:03.11.23-04.11.23
Останнє редагування: