Розглянуто Супер оновлення!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Карпенко⚡

Лідер УЗ | 03
Реєстрування
28 Сер 2023
Дописи
72
Реакції
64
Бали
23
Адреса
Київ
  1. Нікнейм адміністратора:
  2. Особистий нікнейм: Роман Тоширо
  3. Суть скарги: Я заходжу в гру, все добре з гарним ностроєм, сідаю в свій автомобіль, їду по справам та бачу повідомлення цитую "У вас є 5 хв на сплату штрафів в інакшому разі у вас буде вилучено посвідчення та конфісковано ваш автомобіль", після у мене з'явились причини щоб покинути гру, я заходжу спавню свою машину, але у мене це не виходить, оскільки моя машина на штраф стоянці. Так я хотів відсидіти штрафи але це не можливо якщо сума штрафів перевищує 300000. Після у мене нема жодного інтересу заходити до гри та взагалі приділяти якийсь їй час, хоча я вже приділив, 2 роки, я займав багато посад в тому числі і посаду адмінстратора. Просто дуже сумно що за одно оновлення можна було зіпсувати РП та інтерес багатьох гравців. Будь ласка приберіть цю систему. З повагою Роман Тоширо. Тільки я нівякому разі не ображаю проєкт а лише кажу свою особисту думку.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):.......
  5. Дата походження:16.01.24

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Ваші побажання були почути та будуть передані вище.

Хочу додати що оновленні системи штрафів - були розроблені для того, щоб гравці не порушували правила ПДР та вчились правильному поводженню на дорогах.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі