Відмовлено Сурове життя / Шаталін Денис

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Архангел

Колишній Старший Модератор 03|Слідкуючий Неоф
Реєстрування
18 Сер 2022
Дописи
329
Реакції
137
Бали
88
Шаталін Денис
Ваше особисте фото

Переглянути вкладення

Народився я в Харкові, звали мене Денис Шаталін, хлопчик норм так то вийшов: 3 кг, зріст десь 59 сантиметрів. Спочатку то я був спокійний, так мама казала, за те після року життя такі викрутаси влаштовувати почав: То на вікно залізу, то кішці по голові тапочком дам ну або важливі документи зіпсую, взагалі класний малюк я був.

Батьки:

До речі, батька звали Максим.
Батько мій був добрий, принаймні так говорила мама, був він полковником ЗСУ Харківської області, якось їм зацікавилися люди з НПУ та запропонували службу в центральному управлінні поліції, звання добрі дали.

У 2000 р. Центральний банк Харкова захопили терористи, оскільки мій батько був командиром СОБР, його викликали на місце події. Так ось, коли почався штурм банку мого батька зачепила куля, випущена зі зброї снайпера, який сидів на даху протилежної будівлі.

Батька поховали по всіх військових частинами і дали звання полковника НПУ, смертно.

Мама: Ну моя мама це просто космос, красива, розумна (2 Вищі освіти). Мама була хірургом центральної лікарні Харкова, саме у неї на руках помер батько.

Звали маму Любов, за національністю вона була суто українкою.

Познайомилися вони у Дніпрі, коли батько проходив стажування, ну службовий роман і те й се.
На жаль, мама теж загинула, але вже в ДТП під Дніпром, на той час мені було 15 років, я був у шоці коли дізнався про трагедію, хотів пігулок наковтатися або повіситися, ну бо в мене більше не було кого.

Молодість:

Усиновила мене колишня вчителька математики, в її сім'ї я прожив до 18 років, далі я переїхав до будинку батько, пішов до університету на лікаря, до речі школу я закінчив на відмінно. Ну, після кількох років навчання я нарешті отримав свій довгоочікуваний диплом лікаря. Лікарем я бути не схотів і пішов до Поліцейського університету. Років 5 навчання і став поліцейським.
Переїзд до нового міста:

Молодий хлопець вирішив звалити до нового міста, ним виявилося місто «Дніпро».

Переглянути вкладення

Купив квиток і ось я в новому місті, на руках 500.000грн і повна свобода дій, ну я думав повна .... Всі гроші я спустив протягом 3-х днів, ну а як же не спустити якщо в коло стільки дам і стільки красивих машин ?! Сиджу, вдома та дзвінок у двері…. Відчиняю ці гребані двері і мені битий по ****************************у хуяк, і зірочки в очах. Ну, мене пограбували, вкрали документи на будинок та паспорт, все на вулиці Денис!

Я довго працював щоб накопичити на новий будинок і купити собі першу тачку у своєму житті. через 7 років у місті у мене є будиночок під Дніпром та автомобіль Ланос.

Служба в армії:
Переглянути вкладення

Приходить мені повісточка з військкомату, на ті, Денис іди служити, ну приперся, я у військкомат і почалося: вухо горло носа, перевірка зору, зростання, вага і всі справи ...

Я був відправлений до Сухопутних Військ, теж довго там я прослужив, навіть до Лейтенанта дослужився, вирішив я на громадянку.
ЗМІ: я подався до ДСНС, працював там дуже довго, і мені там подобається.

Особисте життя

Якось до нас на набір у ДСНС прийшла дівчина, звали її

Анастасія Ковальчук, дівчина класна, я закохався по вуха, захотів її відразу, ну не в сенсі інтиму, а в сенсі того, що б з нею зробити, не, ну і в плані інтиму теж захотів. Вона пройшла набір і я цьому був вкрай радий, я до неї підходив, питав, ну цікавився їй, я хотів їй запропонувати зустрічатися, але вона як би була з іншим, ну у мене бомбардувало так би мовити, я засмутився, був злий, але тільки через деякий час дізнався, що це *********************************** розіграш і вона ні з ким не зустрічалася. Я зустрів її біля Спорту Залі Дніпра і ми розмовляли, але тут я і запропонував бути разом, на що вона відповіла взаємністю, я був дуже радий.

Дмитро Кущовка

Східна Україна l Папа
Реєстрування
14 Лип 2022
Дописи
599
Реакції
115
Бали
46
Слабо описаний характер персонажу.
Відмова.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі