Розглянуто Суто Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝙁𝙤𝙣 𝙒𝙝𝙞𝙩𝙚

𝐄𝐱𝐬𝐢𝐝𝐞𝐅𝐚𝐦𝐐
Реєстрування
3 Кві 2024
Дописи
218
Реакції
200
Бали
48
Адреса
United States California
1. Ваш нікнейм: 54244
2. Нікнейм адміністратора: Для ГА
3. Суть скарги: Вітаю шановіний ВІталій Петришин
Звертаюся до Вас з проханням надати офіційне пояснення щодо ситуації з гравцем Михайло Малюк.

Як мені відомо, скарга на даного гравця вже була схвалена адміністрацією, а це означає, що під час її розгляду було встановлено факт порушення правил серверу. Зокрема, мова йде про пункт 4.8 "Обман адміністрації", який прямо забороняє вводити адміністрацію в оману у будь-якій формі.

Саме тому у мене виникає цілком логічне запитання: якщо скарга вже отримала статус "схвалено", то чому відповідне покарання досі не було застосоване до гравця?

Під час розгляду будь-якої скарги адміністрація аналізує надані докази, перевіряє інформацію та лише після цього приймає рішення. Якщо скаргу схвалено, це означає, що адміністрація вже дійшла висновку про наявність порушення. Відповідно, наступним кроком має бути виконання цього рішення шляхом видачі покарання, передбаченого правилами серверу.

Однак станом приблизно на першу годину ночі гравець, наскільки мені відомо, все ще не отримав бан. Через це виникає нерозуміння ситуації, адже між схваленням скарги та фактичним покаранням не повинно бути невиправданих затримок, якщо рішення вже прийняте.

Хотілося б отримати відповідь на кілька простих запитань.

По-перше, чому після схвалення скарги покарання не було видано одразу?

По-друге, якщо адміністрація вже підтвердила факт порушення, то що саме стало причиною затримки у виконанні цього рішення?

По-третє, чи існують якісь додаткові обставини, через які гравець досі перебуває на сервері без покарання, незважаючи на те, що скарга вже була розглянута та схвалена?

Я ставлю ці питання не для того, щоб когось звинувачувати, а тому, що мені важливо розуміти, як саме працює система покарань на сервері. Якщо рішення адміністрації вже винесене, воно повинно виконуватися в розумні строки. В іншому випадку складається враження, що навіть після підтвердження порушення правила можуть застосовуватися із затримкою або взагалі вибірково.

Правила серверу створені для підтримання порядку та справедливості. Вони повинні однаково діяти для кожного гравця незалежно від його статусу, знайомств чи інших факторів. Якщо один гравець отримує покарання відразу після схвалення скарги, а інший, незважаючи на аналогічне рішення адміністрації, продовжує грати без жодних санкцій, це закономірно викликає запитання у спільноти.

Особливо незрозумілою є ситуація, коли минуло вже достатньо часу після винесення рішення, але жодних дій щодо його виконання не було здійснено. Якщо причина існує, було б правильно повідомити про неї відкрито, щоб уникнути непорозумінь та зайвих запитань з боку гравців.

Тому прошу надати офіційне роз'яснення:
  • чому після схвалення скарги на Михайла Малюка покарання досі не було застосоване;​
  • чому станом приблизно на 01:00 даний гравець все ще не перебуває в бані;​
  • коли саме буде виконано рішення, яке вже було прийняте адміністрацією;​
  • чи однаково застосовуються правила до всіх гравців серверу без винятків.​
Сподіваюся отримати чітку та аргументовану відповідь. Вважаю, що прозорість у подібних ситуаціях є важливою для довіри гравців до адміністрації. Якщо скарга вже була схвалена, то логічним завершенням її розгляду має бути виконання рішення відповідно до правил серверу, без необґрунтованих затримок.

Дякую за приділений час та сподіваюся на офіційну відповідь.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Жмяк
5. Дата порушення: 17.07.2026

Андрій Гром

ГС Неоф 05 | S.M 07
Куратор лідерів
Реєстрування
26 Чер 2024
Дописи
1,229
Реакції
463
Бали
223
Вітаю, так як скарга можна вважати написана на мене, додам свій коментар:
У даному рішенні, не видавати бан миттєво було не помилкою від мене, а проявом людяності. На сервері діяв івент, х2 Battle Pass. Гравцеві дали можливість закрити квести перед тривалим блокуванням. Адміністрація часто йде назустріч гравцям у подібних моментах, якщо це не шкодить іншим гравцяім.
Невідворотність покарання нікуди не зникла

Проте..... Станом на зараз гравець Михайло Малюк вже заблокований і відбуває свій повний термін.

Очікуйте відповіді від ГА / КА

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
3,088
Реакції
2,158
Бали
253
Вітаю, на даний момент гравець відбуває своє покарання, клан де він був модератором поніс покарання. Окремо стосовно цього адміністратора також буде покарано за ці дії

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі