Розглянуто Суто Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝐁𝐞𝐳𝐝𝐚𝐫 𝐇𝐚𝐫𝐝

𝐄𝐱𝐬𝐢𝐝𝐞𝐅𝐚𝐦𝐐 𝟏𝟎𝟎
Реєстрування
3 Кві 2024
Дописи
238
Реакції
236
Бали
443
Адреса
United States California
1. Ваш нікнейм: 54244
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:

Скарга щодо невиконання кланом Bloody встановленої норми атаки та дефу

Шановний Віталій Петришин!

Звертаюся до Вас із офіційною скаргою щодо ситуації, яка склалася навколо клану Bloody, а саме щодо можливого порушення актуальної норми правила 2.13, ненакладення відповідної догани та передачі однієї території на Ukraine GTA.
Хочу одразу уточнити, що мова в даній скарзі не йде про стару норму, яка діяла за наявності трьох картелів.
На на момент не виконання норми функціонувало 2 картелі замість 3, тому актуальна норма становила:
1 атака + 1 деф на день.
Саме виконання цієї актуальної норми я прошу перевірити у клану Bloody.
Окремо хочу наголосити на ще одному дуже важливому моменті: на момент написання цієї скарги у клану Bloody вже є 2 догани.
Відповідно, якщо правилами встановлено, що після отримання 3 доган клан підлягає видаленню, то можливе ненакладення ще однієї догани фактично має критичне значення для подальшого існування клану.
Саме тому я вважаю необхідним провести повну та максимально об'єктивну перевірку даної ситуації.

1. Щодо актуальної норми правила 2.13

Насамперед хочу звернути увагу на те, що під час розгляду цієї ситуації необхідно враховувати саме чинну систему.
Раніше існувало 3 картелі, однак зараз їх кількість становить 2.
Тому я не прошу застосовувати до Bloody стару вимогу щодо двох атак.
На даний момент мова йде про конкретну актуальну норму:
1 атака на день та 1 деф на день.
Тобто кожен картельний клан має виконувати дві передбачені активності:
одну атаку
один деф
Прошу перевірити, чи виконав клан Bloody обидві ці вимоги у відповідний день.
Якщо одна з активностей не була виконана, необхідно встановити, чи вважається це порушенням та чи передбачене за це покарання.
Якщо ж не були виконані обидві активності, тоді питання є ще більш очевидним і потребує детального розгляду.

2. Чому питання догани є принциповим

Ця ситуація є важливою не просто через сам факт можливої відсутності атаки або дефу.
На момент написання цієї скарги у клану Bloody вже є 2 догани.
Якщо відповідно до правил 3 догани призводять до видалення клану, то потенційна третя догана має безпосередній вплив на подальше існування Bloody.
Саме тому виникає питання:
якщо клан Bloody дійсно порушив встановлену норму, чому відповідна догана не була видана?
Я не стверджую, що третя догана повинна бути видана автоматично лише тому, що у клану вже є дві.
Я прошу перевірити, чи було саме третє порушення, яке відповідно до правил повинно призвести до третьої догани.
Якщо порушення не було — прошу надати відповідне пояснення.
Якщо порушення було — прошу пояснити, чому відповідна догана не була застосована.

3. Наявність двох доган

Окремо прошу зафіксувати цей момент у межах розгляду скарги:
На момент написання скарги клан Bloody має 2 догани.
Це означає, що питання щодо будь-якого наступного порушення повинно розглядатися особливо уважно, оскільки третя догана, відповідно до встановленого порядку, може призвести до видалення клану.
Саме тому важливо виключити будь-які подвійні стандарти.
Якщо інші клани отримують догани за аналогічні порушення, Bloody також повинен нести відповідальність за аналогічне порушення.
І навпаки — якщо правила передбачають певний виняток, він повинен застосовуватися до всіх кланів однаково.

4. Щодо можливої третьої догани

Якщо під час перевірки буде встановлено, що клан Bloody дійсно не виконав актуальну норму 1 атака + 1 деф на день, прошу встановити, чи є це підставою для накладення догани.
У разі підтвердження порушення необхідно також врахувати, що це може бути третя догана для клану.
Тобто питання вже виходить за межі звичайного покарання за одне порушення.
Воно безпосередньо пов'язане з правилом, згідно з яким після отримання трьох доган клан має бути видалений.
Тому я прошу особливо ретельно перевірити всі обставини, які могли вплинути на рішення щодо невидачі догани.

5. Щодо передачі території на Ukraine GTA

Додатково хочу звернути увагу на те, що в описаній ситуації була передана одна територія на Ukraine GTA.
На мою думку, це також потребує окремої перевірки.
Необхідно встановити:
  1. Хто прийняв рішення щодо передачі території.​
  2. Коли саме була здійснена передача.​
  3. На якій підставі вона була здійснена.​
  4. Чи передбачена така передача чинними правилами.​
  5. Чи впливало виконання або невиконання норми 1 атака + 1 дефенс на можливість передачі.​
  6. Чи були аналогічні випадки з іншими кланами.​
  7. Чи отримував будь-який інший клан аналогічні умови.​
Особливо важливо встановити, чи не стала передача території фактично альтернативою застосуванню передбаченого правилами покарання.
Якщо це два незалежні процеси — прошу просто надати відповідне роз'яснення.

6. Питання однакового застосування правил

Я вважаю, що головне питання цієї скарги полягає не в особистому ставленні до клану Bloody.
Йдеться про принцип рівності всіх кланів перед правилами.
Якщо встановлено норму 1 атака + 1 деф, вона повинна однаково виконуватися всіма картельними кланами.
Якщо за її невиконання передбачена догана, вона також повинна застосовуватися однаково.
Не повинно бути ситуації, коли клан отримує виняток у ситуації, коли інші клани за аналогічне порушення отримували покарання.
Саме тому я прошу перевірити не тільки конкретний факт порушення, але й практику застосування цього правила до інших кланів.

7. Прошу перевірити фактичну кількість активностей

Для повного та об'єктивного розгляду прошу перевірити логи.
Необхідно встановити:
  • чи була проведена атака Bloody;​
  • чи був проведений дефе Bloody;​
  • точний час проведення;​
  • чи були відповідні активності зараховані;​
  • чи були вони скасовані;​
  • чи існували технічні або інші причини, які могли вплинути на результат.​
За підсумками перевірки повинно бути зрозуміло, чи становив фактичний результат:
1/1 — норма виконана;
або
1/0 — виконана лише атака;
або
0/1 — виконаний лише деф;
або
0/0 — норма повністю не виконана.
Після цього вже можна об'єктивно встановити, чи мало місце порушення.

8. Чому важливо враховувати чинність доган

Ще раз хочу наголосити: у клану Bloody вже є 2 догани.
Тому в разі підтвердження нового порушення мова йде не просто про чергове дисциплінарне стягнення.
Третя догана, відповідно до встановлених правил, означає видалення клану.
Саме тому я вважаю, що питання повинно бути розглянуте максимально прозоро.
Необхідно встановити, чи була законна підстава не видавати третю догану, якщо порушення справді було.
Якщо така підстава існує, прошу її чітко назвати.
Якщо ж підстави немає, прошу пояснити, чому правила не були застосовані.

9. Я не вимагаю покарання без доказів

Хочу окремо зазначити, що дана скарга не є вимогою автоматично видалити клан Bloody.
Я не прошу приймати рішення лише на підставі моїх слів.
Навпаки, я прошу провести перевірку.
Якщо буде встановлено, що Bloody виконав норму 1 атака + 1 деф, я готовий прийняти цей результат.
Якщо буде встановлено, що клан мав законну причину не виконувати норму, прошу надати відповідне пояснення.
Але якщо буде встановлено, що норма була порушена без будь-яких винятків, тоді прошу застосувати передбачене правилами покарання.
При цьому наявність двох чинних доган у клану повинна бути врахована, оскільки третя догана має наслідком видалення клану.

10. Прошу перевірити історію застосування правила

Також вважаю доцільним перевірити, як правило 2.13 застосовувалося до інших кланів.
Якщо за невиконання однієї атаки або одного дефу інші клани отримували догани, тоді необхідно пояснити, чому в аналогічній ситуації щодо Bloody рішення могло бути іншим.
Якщо ж за аналогічні порушення догани не видавалися нікому, тоді також прошу це офіційно підтвердити.
Таким чином, можна буде уникнути припущень про вибіркове застосування правил.

11. Висновок

Підсумовуючи, хочу ще раз чітко викласти суть своєї скарги.
На момент порушення функціонує 2 картелі замість 3, тому я прошу розглядати ситуацію відповідно до актуальної норми:
1 атака + 1 деф на день.
Якщо клан Bloody виконав цю норму — прошу підтвердити це.
Якщо клан не виконав її — прошу встановити, чи є це порушенням правила 2.13 та чому відповідна догана не була застосована.
При цьому надзвичайно важливим фактором є те, що на момент написання скарги у клану Bloody вже є 2 догани.
Відповідно, якщо буде підтверджено ще одне порушення, за яке передбачена догана, вона стане третьою доганою, а згідно з установленим порядком 3 догани призводять до видалення клану.
Саме тому я вважаю, що ситуація потребує особливо ретельної перевірки.
Я не закликаю видаляти Bloody без доказів та не прошу приймати рішення на основі особистих конфліктів.
Я прошу лише одного — однакового та об'єктивного застосування правил до всіх кланів.
Якщо Bloody має право на виняток, прошу пояснити, на підставі якого правила цей виняток надано.
Якщо порушення не було — прошу надати підтвердження.
Якщо порушення було — прошу пояснити, чому за нього не була застосована відповідна догана.
Також прошу перевірити обставини передачі однієї території на Ukraine GTA та встановити, чи відповідала ця передача чинним правилам.
Вважаю, що офіційна та прозора відповідь на ці питання дозволить уникнути подальших суперечок між кланами та покаже, що правила застосовуються однаково до всіх учасників.

Прошу розглянути дану скаргу, перевірити виконання кланом Bloody актуальної норми 1 атака + 1 дефенс, перевірити наявність у клану 2 чинних доган, встановити можливість накладення третьої догани у разі підтвердження порушення, а також перевірити законність передачі однієї території на Ukraine GTA.

Сподіваюся на неупереджений, справедливий та детальний розгляд даної ситуації.

З повагою,
Бездарь Хард

21/08/2026

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Жмяк
5. Дата порушення: 17/08/2026

Андрій Гром

ГС Неоф 05 | S.M 07
Куратор лідерів
Реєстрування
26 Чер 2024
Дописи
1,267
Реакції
475
Бали
578
Вітаю.
Так як я є Головним Слідкуючим за неофіційною структурою, надам свій коментар щодо ситуації:

1. Щодо виконання норми Bloody: Лідер клану Bloody протягом усього дозволеного часового проміжку неодноразово пропонував провести битви
(пропозиції на 20:30, 21:40, 22:30, 22:50). Однак сторони не змогли дійти згоди щодо умов та часу проведення битви через відмову та негнучкість іншого картелю. Намагання організувати битву з боку Bloody були, тому умисного ухилення від виконання норми (0/0) з їхнього боку не було.

2. Щодо відмови у видачі території: Заявку на видачу території було відхилено мною. Якщо клан-атакуючий сам відмовляється від запропонованих слотів та не йде на компроміс, передача території через форум не здійснюється.

3. Щодо 3-ї догани та зняття клану: Догана застосовується за умисне ігнорування або свідомий скіп битв. У даній ситуації мало місце непорозуміння між лідерами під час узгодження часу. Підстав для видачі 3-ї догани та видалення клану Bloody немає.

Кланам рекомендується дотримуватися конструктивного діалогу під час подачі заявок. Рішення прийнято вірно та перегляду не підлягає.

Очікуйте вердикту від ГА / КА.

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
3,228
Реакції
2,261
Бали
558
Вітаю, оцінивши ситуацію та переглянувши усі дії, в даному випадку в ситуації я погоджусь на цей раз. Лідер повідомляв слідкуючих щодо причини, що трапилось, а також конструктивну відповідь Вам надав ГС вище, з чим зараз я погоджуюсь. З нового сезону будемо слідкувати, у разі порушень - клан буде знятий з картелю, подальша доля буде також відома з часом та по ситуацї доган/попереджень.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі