Відмовлено Суто для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юкі Брауні

Поважний гравець
Реєстрування
13 Жов 2024
Дописи
64
Реакції
215
Бали
38
1. Ваш нікнейм:Итачи Мактрахер
2. Нікнейм адміністратора:Дейман Коваленко Коді Флоренс Святогор Подільський
3. Суть скарги:Мені було видано штраф у розмірі 100кк за те, що я користувався знижкою від ТК та перепродавав інвертори, метал, газові балони й бронежилети. Хочу зазначити, що знижка була офіційною від ТК, жодними махінаціями чи обманними схемами я не займався, усе відбувалося в межах ігрового процесу. Також частина РП ситуації вирішувалась через Discord, хоча подібні питання мають вирішуватися в грі або на форумі. Я визнаю, що міг неправильно трактувати правила щодо перепродажу товарів зі знижкою, але умислу на порушення не мав. Також хочу заявити, що я подавав скаргу для розгляду керівництвом не ГА/ЗГА, Також ГС держ тому прошу саме керівника розглянути цю ситуацію та прийняти остаточне рішення. Прошу адміністрацію поставитися з розумінням і розглянути можливість часткового повернення коштів хоча б 50% або 25% від суми штрафу, оскільки вважаю покарання занадто суворим.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Ось відповідь Деймана Тиць відповідь від Святогора клац відповідь від Коді Тиць
5. Дата порушення:27.02.2026

Святогор Подільський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Січ 2025
Дописи
1,158
Реакції
698
Бали
198
Вітаю,
Переглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
Відповідь була надана в минулих оскарженнях,
Якщо Ви бажаєте пом'якшити покарання від податкової служби, раджу звернутись в відповідний розділ

|ВІДМОВЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі