Зачинено Східний картель // Неадекватний особовий склад

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

?????

Козак
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
19
Реакції
8
Бали
3
1. Нікнейм гравця: Там дуже багато на фрапсах
2. Особистий нікнейм: Павло Лисяньский
3. Суть скарги:
Неадекватні зі східного картелю викрали співробітника ДКВС (Андрій Ворон). Співробітник встиг передати нам інформацію за допомогою рації перед тим, як її розбили. Далі ці генії відвезли співробітника до своєї бази. Після того, як ми з Полковником зібрали групу спецназу зі старшого складу і приїхали до території картелю, при цьому повідомивши все в оголошення фракцій, ми зайняли гірку біля картелю від куди почали цілитися в учасників картелю. Ті - бачачи нас ходили далі спокійно, бо в них невидима стіна 200 метрів. Ворота так само були зачинені (ворота відчиняти системно ми не можемо). Відповідно провести якесь захоплення ми фізично не могли. Далі вони вигадали сісти в машину і виїхали на ній із території. Використовуючи багоюз, збивши анімації та іншу фігню вони розстріляли 5 спецназівців, які були біля воріт. Після цієї ситуації вони повторно вкрали нашого співробітника (Юра Кротов), але вже іншого. Знову ж таки знову завезли його на територію своєї бази, де ми ніяк не могли ні на що вплинути системно, почали ображати і знущатися над співробітником. Після відмови співробітника грати це недоРП вони його розстріляли. Далі я з Полковником ДКВС вирішили з'їздити до території картелю і покликати старших до дискорду для того, щоб обговорити цю ситуацію. Все я говорив в оффтоп із самого початку, але в свій бік я почув тільки образи, погрози і після звичайний ДМ. Я вважаю, що після цієї ситуації потрібно знімати лідера з його посади і робити розформування всіх учасників картелю, які не мають жодного поняття про РП і як його відігравати.
(не всі фрапси мої + прошу не закривати скаргу тому що я чекаю ще на інші фрапси які йдуть до цієї ситуації)
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 07.02.2023

Реєстрування
4 Лют 2023
Дописи
23
Реакції
13
Бали
3
Доброго времени суток!

Из предоставленных видео доказательств могу сказать следующее:

1) На всех трех видео записях отсутствует или же вырезан звук путем монтажа и из-за этого администрация по нормальном должна отказать вам в жалобе за оскорбления, поскольку ваших слов там не слышно.
|
2) На первой видео записи видно как двое сотрудников ДКВС приехали на картель по форме ( что запрещено как минимум по правилам проекта ибо гос.структурам запрещено находится на территории картеля по форме, а так же по уставу потому что я сомневаюсь в том, что вам разрешали выезжать на служебной машине ( не для того что бы забрать заключенных ) в совершенно другой город )
|
3) На третьей записи все сотрудники ДКВС нарушили правило PG проведя штурм картеля в составе 4 человек ( тех которых видно на записи )
|
4) В сторону "ОПГ-шников" были провокации, на что так же хочу обратить внимание администрации

Всем мирного неба!
Слава Украине!

?????

Козак
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
19
Реакції
8
Бали
3
Доброго времени суток!

Из предоставленных видео доказательств могу сказать следующее:

1) На всех трех видео записях отсутствует или же вырезан звук путем монтажа и из-за этого администрация по нормальном должна отказать вам в жалобе за оскорбления, поскольку ваших слов там не слышно.
|
2) На первой видео записи видно как двое сотрудников ДКВС приехали на картель по форме ( что запрещено как минимум по правилам проекта ибо гос.структурам запрещено находится на территории картеля по форме, а так же по уставу потому что я сомневаюсь в том, что вам разрешали выезжать на служебной машине ( не для того что бы забрать заключенных ) в совершенно другой город )
|
3) На третьей записи все сотрудники ДКВС нарушили правило PG проведя штурм картеля в составе 4 человек ( тех которых видно на записи )
|
4) В сторону "ОПГ-шников" были провокации, на что так же хочу обратить внимание администрации

Всем мирного неба!
Слава Украине!
1) Використовую для запису Джефорс експіріанс. Не знаю чому, але мікрофон не записується хоча показано, що включений. І давай ти не будеш брехати як мінімум сам собі. Жодної образи з нашого боку не було. А якщо вони були – я чекаю на ваші докази.
2) Ми не в'їжджали на територію картелю, а лише приїхали покликати до дискорду. З самого початку ми говорили виключно в офтопі, але ви вирішили не слухати до кінця ситуацію і просто розстріляли коли ми з вами спілкувалися в офтопі.
3) Нас було 6 людей, я поїхав за гелікоптером, так як ви закрилися у себе на базі і не було можливості звичайного РП штурму. Тому якщо комусь і звинувачувати нас у нон РП, то це точно не ти.
4) Докази чекаю, а не пусті слова.

Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
45
Реакції
13
Бали
11
Доброго дня. Закриваю скаргу від флуду. Очікуйте на відповідь адміністрації.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Скарга оформлена не по формі, немає нікнеймів , немає тайм-кодів.

Також даю вам попередження за розпалення ворожнечі на мовній темі. Гравці мають право розмовляти на будь-якій мові, ми не москалі щоб за це карати.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі