Розглянуто ТІЛЬКИ ДЛЯ ГРИГОРІЯ ГУСТІЛІНА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
11 Січ 2024
Дописи
76
Реакції
34
Бали
23
  • 1.Нікнейм адміністратора: Владислав Савочкін
  • 2.Особистий нікнейм: Роман Махньов
  • 3.Суть скарги: Доброго дня прошу розглянути скаргу Власнику(не Савочкіну!!!!!)
  • Сьогодні Владислав Савочкін розглянув ось цю скаргу людина просила ВЛАСНИКУ РОЗГЛЯНУТИ (А НЕ САВОЧКІНУ) а він бере і розглядає. Почнемо з Квенкі блогера його закинули в ЧСП без причини відповідь Савочкіна: Щодо блогера Квенкі, його було занесено у Чорний Список Проєкту за слив конфіденційної інформації про Власника проекту , також був образливий підпис. В мене питання А де докази??? І чому Власник не розглядає скарги????? Людину в ЧСП без причини закинули а Власник не хоче розглянути Це нормально??????
  • 4.Докази: Тиць
  • 5.Дата походження: 11.03.2024

Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
2,062
Реакції
1,234
Бали
253
Вітаю!

Надаю відповідь ще раз.

Як вже вказував Керівник у цій скарзі Посилання, ми маємо право не надавати докази гравцям, якщо на доказах присутня конфіденційна/особиста інформація про людину, також якщо на доказах присутнє приниження гідності іншої людини. Власне докази ми повинні надавати, лише керівництву вище. Причина на видачу Чорного Списку Проєкту (ЧСП) була, сама причина була зазначена у двох скаргах, де надавав відповідь Керівник проєкту Владислав Савочкін.

В правилах подачі скарги пишеться, що скаргу можна подати на ім'я певною посадової особи, а саме Керівника/Спец. адміністратора. Власник проєкту не займається розглядом скарг, як я вже надавала відповідь у вашій минулій скарзі.
Якщо Ви хочете, щоб скаргу розглянули певні посадові особи - вказуйте посаду: Керівник, Спец. Адміністратор;

Нагадую, що якщо ви подаєте скарги з однаковим змістом, тоді вони не підлягають розгляду - по цьому пункту подачі:
Дублювання скарг (скарга з ідентичною проблемою на яку була вже надана відповідь)

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі