Мурад Мухаджі
Отаман
- Реєстрування
- 1 Жов 2023
- Дописи
- 132
- Реакції
- 27
- Бали
- 33
- Нікнейм адміністратора: ---
- Особистий нікнейм: Мурад Мухаджі
- Суть скарги: я продав скіни акси і багато чого, щоб купить БП в гта юкрейн, виставляв об'яву, в діскорді, мені дали бан, я хотів б поцікавитись, як це на сайті, є скільки правил про положення, акаунт, а данного правила я не побачив, що неможна купляти бп, наводю приклад ( Я Вася Пупків зайшов на данний проект, граю граю, собираю гроші, щоб купить БП, в мене немає діскорду, я купляю БП і мене банять, типу, таке забороннено в правилах, а я ретельно дивився правила, а мені кажуть, так на сайті данного пунтку правил нема, вони тільки в діскорді, кажу а в мене нема діскорду, і мені відповідь дадуть таку, відбувайте термін покарання)-це був приклад, я всі гроші проєбав, і мені тепер ні БП нічого не потрібно,тільки хочу одне, щоб керівник, хоть трішки цікавився грою, і щоб інші люди просто кайфували з гри, йдемо далі, чому тоді коли в діскорді ображають друг друга, кажуть діскорд не відноситься до гри, а саме банальне правило про ДОНАТ ВАЛЮТУ вказано в діскорді, а не поруч з другими правилами, чому так? мені лідер Нікіта Лазейкін чи як його прізвисько, каже цитую- На форумі проєкту дані правила відсутні за відсутності потреби в цьому. як це нема потреби в цьому? яка цьому відповідь, це правило чи що це тоді? це також в приклад я купив машину за донат і продаю на Б\У ринку це теж буде порушення? чи як?
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Бан-ДС.329109/
- Дата походження:30,09,2025