Зачинено ТІЛЬКИ для керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Жов 2023
Дописи
132
Реакції
27
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора: ---
  2. Особистий нікнейм: Мурад Мухаджі
  3. Суть скарги: я продав скіни акси і багато чого, щоб купить БП в гта юкрейн, виставляв об'яву, в діскорді, мені дали бан, я хотів б поцікавитись, як це на сайті, є скільки правил про положення, акаунт, а данного правила я не побачив, що неможна купляти бп, наводю приклад ( Я Вася Пупків зайшов на данний проект, граю граю, собираю гроші, щоб купить БП, в мене немає діскорду, я купляю БП і мене банять, типу, таке забороннено в правилах, а я ретельно дивився правила, а мені кажуть, так на сайті данного пунтку правил нема, вони тільки в діскорді, кажу а в мене нема діскорду, і мені відповідь дадуть таку, відбувайте термін покарання)-це був приклад, я всі гроші проєбав, і мені тепер ні БП нічого не потрібно,тільки хочу одне, щоб керівник, хоть трішки цікавився грою, і щоб інші люди просто кайфували з гри, йдемо далі, чому тоді коли в діскорді ображають друг друга, кажуть діскорд не відноситься до гри, а саме банальне правило про ДОНАТ ВАЛЮТУ вказано в діскорді, а не поруч з другими правилами, чому так? мені лідер Нікіта Лазейкін чи як його прізвисько, каже цитую- На форумі проєкту дані правила відсутні за відсутності потреби в цьому. як це нема потреби в цьому? яка цьому відповідь, це правило чи що це тоді? це також в приклад я купив машину за донат і продаю на Б\У ринку це теж буде порушення? чи як?
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Бан-ДС.329109/
  5. Дата походження:30,09,2025

Нікіта Лізейник

01 | S.M
Тех. Підтримка
Реєстрування
18 Лип 2023
Дописи
454
Реакції
306
Бали
123
Вітаю шановий гравець

Стосовно виданого блокування в Discord - покарання було видано вірно згідно правил серверу Discord, з якими Ви погоджуєтесь при приєднанні до серверу, як я вже зазначив раніше при особистій розмові з Вами. Відбувайте повний термін блокування Discord аканту, в оскарженні відмовлено. Також в більшості випадках за дане порушення покарання в грі не застосовується.

Якщо Ви вважаєте, що покарання Вашого
ІГРОВОГО облікового запису було видано не вірно - зверніться у розділ Скарги на адміністрацію та прикріпіть відповідні докази наданого Вам покарання, попередньо ознайомившись з Правилами подання скарги на Адміністрацію

[ ЗАЧИНЕНО ]

Приємної гри на Ukraine GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі