Зачинено ТАК Я ВИБАЧАЮСЬ ШО Я БУВ В БАНІ І НЕ ЧОГО НЕ МІГ С ЦІМ ПОРОБИТИИИИИИИ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Pasha_Registrator

Новий гравець
Реєстрування
4 Бер 2023
Дописи
19
Реакції
2
Бали
3
1. Нікнейм адміністратора: Віктор Миколайович
2. Особистий нікнейм: Паша Регистратор 68844
3. Суть скарги: мене забанили по правилу 2.6 але я не нарушав це правило на мене залили жалобу за обман ми договорились с человеком Юрій Брат обмен він мені клан та машину на укрейн гта а я ему на кійв рп щось там довжен був дати вроді ламбу і 4ляма але я цей *********************************** кійв рп навіть не грав я просто нудурив его потому що він переманював людей на тей *********************************** кійв рп с укрейн гта ну і я его обманув він подав жалобу на обман і так тут е якійсь мабуть обман але навіть обаном це не назвеш я ему не дав на тупому нубор рп щось там чого в мене навіть не було а забанели мене за те що я ему щось дав але я не чо не давав можете дати бан за обмен але навіть обманом це не назвеж (ну і я прошу розблокувати мене бо я не нарушав це правило) (блін він удалив відио з ютуба але е докази там де він пише що я его обманув і не передав ему не чого на тей проект) (будь ласка попросіть Віктора Миколайовича він докаже що я ему не чого не передавав я не нарушив правило 2.6)(без базару прошло 7днім но до 26чісла я був в бане на форуме іза того що коли мене забинили я на форуми на того юру матом на орав ну блін пойміть ви це уже ну емае я не як не міг написать ну і да писав багато раз писав в дс но всім було якось по одному месту ну пойміть ви ало)
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
1682537091023.png

5. Дата походження: 13.04.2023

Вкладення​

• 1682536533819.png
    1682536533819.png
    68.1 Кб · Перегляди: 3

Pasha_Registrator

Новий гравець
Реєстрування
4 Бер 2023
Дописи
19
Реакції
2
Бали
3
ну бля да я не напісал за 7дней ну *********************************** я чісто физично це не міг зробити як ви це не пойме-те мені шо уже писати всім кому тікі можна і незя викрикувати на конференціях основателей ну блін еслі опять буде прічіна отказал 7днів я буду на конференціях викрикувати

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.

Покарання видано вірно, відбувайте свій термін.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі