Зачинено Тайзер в ЗЗ(+ще один момент)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Тра 2025
Дописи
242
Реакції
181
Бали
48
1.Григорій Ярошенко
2.Назар Коноба 68384
3.Застосування тайзера в ЗЗ ,автівка цивільна,звичайні громадяни по РП процесу не можуть знати ,кому вона належить.+ Дуже дивне питання яке вже було поставлено Танюша Делігіоз наче коли трокай був не на зміні сам адмін тепнувся і жарив його що він не на роботі в тут ціла арава ,людей у формі зі зброєю покинули Вч напевно якесь спецзавдання ,адмін сказав у них обідня перерва ,в чого вони тоді по формі і зі зброєю.І чого ЗСу виконує обов'язки НПУ?))))Короче розглядайте фрапс розглядайте скаргу.Я ще пізніше накину.Як Коноба казав обманюю адмінів ,так зв'яжіться зі мною кину вам Півгодинний фрапс ,)Ви ж знаєте я не проти.Тільки за.
На коробці чекайте ще 1 скаргу за тайзер в ЗЗ і ще на 1 поліцейського за перевищення службових повноважень
4.доказ
5.02.09.2025

Назар Коноба.

L Montana | Назар Коноба | 03 Східна Україна
Реєстрування
19 Кві 2024
Дописи
167
Реакції
395
Бали
108
Вітаю.
Надайте, будь ласка, повну відеофіксацію з того моменту, коли ви почали по мені стріляти в ЗЗ, а точніше — на заправці. Також прошу надати запис, де ви говорили про мене погані слова та ображали мене. Я передам цю повну відеофіксацію своєму слідкуючому, а також ГС і ЗГС Держ.

Артем Українець

Ст.Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
1,520
Реакції
641
Бали
253
Вітаю.
Згідно з правилами
Зелених Зон: 1.3. Заборонено використовувати зброю чи тайзер без вагомої IC-причини.
У даній ситуації ви викрадали автомобіль, що помітив його власник.
Відповідно, використання тайзера мало обґрунтовану IC-причину.
ec487dcb1504ed2b.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі