Розглянуто Тайлер Морган втручання в RP

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,945
Реакції
10,048
Бали
253
Ваш ігровий нік: Андрій Блащина
Ігровий нік адміністратора: Тайлер Морган
Суть скарги: Втручання в ігровий процес
P.S. Гріша розглянь заявку (хотіли щоб мафія іграла в рп а не просто з кимось стрілялись) так нам навіть цього не дають зробити ....
Дата: 09.08.2022
Скріншот/відео від свого обличчя: Відео
Тайм-код:
3.18 Тайлер Морган сів в машину везти замість робітників лікарні
3.50 Я повідомив, що це в трученя в РП процес (реакції не має)
7.17 Після того, як виключив придуманий адмінський авто пілот зупинився....

Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
21
Реакції
9
Бали
8
В мене дуже сильно глючив інтернет (в Одесі на той момент були якісь проблеми з інетом від Лайфселл, я сиділа з мобільного, можете навіть в інеті новини чекнути)
Для того, щоб не порушувати РП процес та не виходити тупо з гри, я попросила слідкуючого допомогти в такій ситуації, відіграла по РП включення автопілоту в автівці, бо в іншого співробітника, який в той момент був з нами, шось багнулось і він не міг натиснути клавішу F. Такий баг буває доволі часто і єдине вирішення проблеми - перезайти
Невже краще, щоб я просто вийшла, а мій співробітник перезайшов і опинився без форми? Тоді взагалі б не було ніякого РП-процесу
Вчинити саме так було цілком моєю ідеєю, аби не зупиняти відігравання і довести справу до кінця. Вважаю це єдиним правильним рішенням

По факту, МОЗ взагалі не зобов'язані робити похорони, ми просто вирішили вам підіграти і допомогти в вашій ситуації

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,945
Реакції
10,048
Бали
253
В мене дуже сильно глючив інтернет (в Одесі на той момент були якісь проблеми з інетом від Лайфселл, я сиділа з мобільного, можете навіть в інеті новини чекнути)
Для того, щоб не порушувати РП процес та не виходити тупо з гри, я попросила слідкуючого допомогти в такій ситуації, відіграла по РП включення автопілоту в автівці, бо в іншого співробітника, який в той момент був з нами, шось багнулось і він не міг натиснути клавішу F. Такий баг буває доволі часто і єдине вирішення проблеми - перезайти
Невже краще, щоб я просто вийшла, а мій співробітник перезайшов і опинився без форми? Тоді взагалі б не було ніякого РП-процесу
Вчинити саме так було цілком моєю ідеєю, аби не зупиняти відігравання і довести справу до кінця. Вважаю це єдиним правильним рішенням

По факту, МОЗ взагалі не зобов'язані робити похорони, ми просто вирішили вам підіграти і допомогти в вашій ситуації
Тут скарга на адміністрацію, при чому тут Марія МОЗ, і ніхто не спішився нікуда!!!! Це не оправдує втручання адміністрації!!!
А, якщо хочете повну версію де віші операції проводять, в (Харкові,Дніпрі) просто в коридорі і від цього помер пацієнт .... то наша ситуація і ви її довели до похоронів.... ви як голова лікарні де пропонуєте лишити труп??? --( в цій темі не обовязково)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі