Відмовлено Тайлер Уокер//Обман на гроші//Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Єгор Бахмутат

СТАДО
Активний гравець
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
1,047
Реакції
501
Бали
198
  1. Нікнейм гравця: Тайлер Уокер [142644]
  2. Особистий нікнейм: Єгор Бахмутат
  3. Суть скарги: Домовився з людиною, про купівлю неон "Яскравість Моменту", домовився за ціною 1.500.000грн, людина написала в Discord що вона одягала його тільки 1 раз, купивши цей неон в людини, передавши їй 1.500.000грн, виявилось що цей неон більше не можливо зняти та переставити на іншу автівку. Я вважаю що це вважається обманом гравців, так як мені передали неон з авто ЗАЗ який нікуди не можно діти, після чого людина мене заблокувала в Discord щоб не було можливості для зв'язку. Надалі я не хочу обманювати інших гравців та передавати цей неон в руки іншим гравцям, прошу видати покарання гравцю та по можливості повернути гроші на які мене обманули.
  4. Докази (скріншот/відео): :devilish:, ? а також хочу додати скріншоти домовленості Discord тут
  5. Тайм коди ":devilish:" 04:14-Скільки грошей було на карті, 04:55- Людина написала номер картки в чат,05:59- Домовленість про купівлю, 07:18- Пишу картку для передачі грошей та суму.
  6. Тайм коди "?" 0:01-Приїхав до Тюнінг-центру, 0:45-Заїхав на ЗАЗ в Тюнінг Центр, 0:55-Намагаюсь зняти неон для переставлення на іншу автівку.
  7. Також хотів взяти до уваги що людина 12.10.2023 в 1:22 в Discord сервері в каналі "Покупка-Продаж" збирається купувати собі нову автівку цікаво де взялися гроші??
Прошу покарати та по можливості повернути гроші так як я вже з цим неоном нічого не зроблю, а продовжувати обманувати цим неоном інших гравців вважаю це не правильно, а те що зробила данна людина це дуже не гарно з її сторони. P.S Якщо я продам цей неон іншому гравцю я зроблю обман йому, він продасть іншому та обманить іншого гравця(робити цього не збирався) Тому вважаю це поганою думкою.
Дякую за розуміння!

1. Дата порушення:11.10.2023

Останнє редагування:

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю Шановний гравець
Ви не запитували гравця чи можна буде зняти неон після покупки, тому вважаю що обману тут немає
Коли купуєте щось, Ви повинні уважно проговорити всі умови вашої угоди

Відмова!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі