- Реєстрування
- 10 Бер 2023
- Дописи
- 1,047
- Реакції
- 501
- Бали
- 198
- Нікнейм гравця: Тайлер Уокер [142644]
- Особистий нікнейм: Єгор Бахмутат
- Суть скарги: Домовився з людиною, про купівлю неон "Яскравість Моменту", домовився за ціною 1.500.000грн, людина написала в Discord що вона одягала його тільки 1 раз, купивши цей неон в людини, передавши їй 1.500.000грн, виявилось що цей неон більше не можливо зняти та переставити на іншу автівку. Я вважаю що це вважається обманом гравців, так як мені передали неон з авто ЗАЗ який нікуди не можно діти, після чого людина мене заблокувала в Discord щоб не було можливості для зв'язку. Надалі я не хочу обманювати інших гравців та передавати цей неон в руки іншим гравцям, прошу видати покарання гравцю та по можливості повернути гроші на які мене обманули.
- Докази (скріншот/відео):
, ? а також хочу додати скріншоти домовленості Discord тут
- Тайм коди "
" 04:14-Скільки грошей було на карті, 04:55- Людина написала номер картки в чат,05:59- Домовленість про купівлю, 07:18- Пишу картку для передачі грошей та суму.
- Тайм коди "?" 0:01-Приїхав до Тюнінг-центру, 0:45-Заїхав на ЗАЗ в Тюнінг Центр, 0:55-Намагаюсь зняти неон для переставлення на іншу автівку.
- Також хотів взяти до уваги що людина 12.10.2023 в 1:22 в Discord сервері в каналі "Покупка-Продаж" збирається купувати собі нову автівку цікаво де взялися гроші??
Дякую за розуміння!
- Дата порушення:11.10.2023
Останнє редагування: