Розглянуто Тайсон Легенда, Богдан Миколенко, Влад Котов, Тимоха Барабашка//Втручання в RP процес//FD//FD in GZ//DM in GZ//DB//Неповажне ставлення//Провокація

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вадим Кравчук.

Поважний гравець
Реєстрування
16 Кві 2024
Дописи
220
Реакції
220
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Мухаммед Баобаб
2. Нікнейм порушника: Тайсон Легенда, Богдан Миколенко, Влад Котов, Тимоха Барабашка
3. Назва клану порушника: UPTOWN, KurtovFamQ, ExideFamQ
4. Суть скарги: Затримав особу по причині порушення правил порядку у громадських місцях, після цього приїжаю його дружки та без причини відкривають вогонь у мою сторону. На другому відеодоказі я затримую уже іншу особу, та тут знову приїжають дані особи, заважають RP процесу та DB, згодом відкривають вогонь по мені, після цього до мене підходить Тимоха та неадекватно висловлює свої враження у мій бік, та також Богдан Миколенко провокає мене після того як безпідставно вбив. Також прошу звернути увагу на втручання в RP процес так як особи 2 рази завдавали мені шкоди коли я проводив RP процес.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
жмяк 1
жмяк 2

6. Дата порушення: 08.12.2025

Михайло Солідний

ГС Неоф | Чорноморський край 07
Куратор лідерів
Реєстрування
5 Гру 2023
Дописи
1,726
Реакції
550
Бали
253
Вітаю.

Гравець Маттео Фернандес[55503] отримує:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут 15

Гравець Мухаммед Баобаб [11373] отримує:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут 15
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Варн
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 20

Гравець Даня Валтір [55400] отримує:
6.3.1. "DB in GZ" - Drive By in Green Zone - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу в зеленій зоні. | Деморган 40

Гравець Богдан Миколенко [53916] отримує:
6.3.1. "DB in GZ" - Drive By in Green Zone - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу в зеленій зоні. | Деморган 30
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120
6.28. "Втручення у RP ситуацію" - Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких ваш ігровий персонаж не належить. Тобто бігати, стрибати, кататися навколо ігрових персонажів, що беруть участь у Role Play ситуації, провокувати їх, створювати перешкоди та псувати ігрову атмосферу. | Деморган 30

Гравець Тімоха Барабашка [37610] отримує:
6.28. "Втручення у RP ситуацію" - Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких ваш ігровий персонаж не належить. Тобто бігати, стрибати, кататися навколо ігрових персонажів, що беруть участь у Role Play ситуації, провокувати їх, створювати перешкоди та псувати ігрову атмосферу. | Деморган 30
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 80
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут 30

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі