Розглянуто Тайсон Овнхоффманз | ДМ із ЗЗ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Набанов

Генерал НПУ м.Харків на пенсії,Гл.Nabanov Famq.
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
Нікнейм гравця:Тайсон Овнхоффманз
Особистий нікнейм:Олександр Набанов
Суть скарги:Приїхали по орієнтуванні,та підчікували ціль,в один момент були вбиті.
Докази (скріншот/відео):Відеореєстратор
Дата порушення:08.10.2023

Марія Райська ♡

leader "Котики"
Реєстрування
27 Січ 2023
Дописи
143
Реакції
399
Бали
66
Доброго дня, хочу звернути увагу, що працівникам СБУ було б непогано вивчити карту зелених зон, бо там її немає, та в будь якому разі, не видно де саме стоїть Тайсон.

Олександр Набанов

Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
Доброго дня, хочу звернути увагу, що працівникам СБУ було б непогано вивчити карту зелених зон, бо там її немає, та в будь якому разі, не видно де саме стоїть Тайсон.
Можливо лідеру фракції потрібно підівчити карту зелених зон?Бо вогонь ведеться саме звідти.
1696872798430.png

Якщо це справді не рахується як "ЗЗ"та я не правий із вказаною причиною "ДМЗЗ",тоді факт вбивства всеодно є,та це є "ДМ".

Марія Райська ♡

leader "Котики"
Реєстрування
27 Січ 2023
Дописи
143
Реакції
399
Бали
66
Можливо лідеру фракції потрібно підівчити карту зелених зон?Бо вогонь ведеться саме звідти.
Переглянути вкладення 124543
Якщо це справді не рахується як "ЗЗ"та я не правий із вказаною причиною "ДМЗЗ",тоді факт вбивства всеодно є,та це є "ДМ".
Я чудово ознайомлена з картою зелених зон, але на вашому відео не зрозуміло з чого почалась перестрілка, бачу, що ви цілитеся по комусь з снайперської гвинтівки, біля території картелю та з'ясовуєте в якому там хто "скіні" - це перше, друге - не видно де саме знаходиться Тайсон і звідки по вам прилетіла куля та ви знаходитесь в будь якому разі не в зеленій зоні.

Олександр Набанов

Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
Я чудово ознайомлена з картою зелених зон, але на вашому відео не зрозуміло з чого почалась перестрілка, бачу, що ви цілитеся по комусь з снайперської гвинтівки, біля території картелю та з'ясовуєте в якому там хто "скіні" - це перше, друге - не видно де саме знаходиться Тайсон і звідки по вам прилетіла куля та ви знаходитесь в будь якому разі не в зеленій зоні.
Прошу ознайомлюйтесь із повною ситуацією- Сюда
P.s. Снайперку використовував виключно як бінокль,так як функціонал по іншому не позволяє,та на відео видно,що вистріли не робив

Танджиро Камадо

Південна Україна
Реєстрування
20 Тра 2023
Дописи
299
Реакції
175
Бали
103
Вітаю Шановний гравець
Гравець Тайсон Овнхоффманз отримає покарання за DM - /jail 60

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі